دسر کینوا، توت فرنگی و شیر نارگیل

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

کینوا یا پرک کینوا………….نصف فنجان

دانه های چیا……………..۲/۴ فنجان

پودر وانیل…………………….نصف قاشق چایخوری

شکر قهوه ای……………………۱ قاشق مربا خوری

دارچین………………….به مقدار لازم

شیر نارگیل پرچرب…………….یک و نیم  فنجان

توت فرنگی اسلایس شده…………….۲ فنجان

طرز تهیه:

۱- همه اقلام (به جز توت فرنگی) را در یک ظرف با هم مخلوط کنید، درب را ببندید و بگذارید یک شب در یخچال بماند.

۲- مخلوط را از یخچال در بیاورید و به صورت لایه ای با توت فرنگی قراردهید. دسر آماده سرو میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *