دسر کینوا، توت فرنگی و شیر نارگیل

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

کینوا یا پرک کینوا………….نصف فنجان

دانه های چیا……………..۲/۴ فنجان

پودر وانیل…………………….نصف قاشق چایخوری

شکر قهوه ای……………………۱ قاشق مربا خوری

دارچین………………….به مقدار لازم

شیر نارگیل پرچرب…………….یک و نیم  فنجان

توت فرنگی اسلایس شده…………….۲ فنجان

طرز تهیه:

۱- همه اقلام (به جز توت فرنگی) را در یک ظرف با هم مخلوط کنید، درب را ببندید و بگذارید یک شب در یخچال بماند.

۲- مخلوط را از یخچال در بیاورید و به صورت لایه ای با توت فرنگی قراردهید. دسر آماده سرو میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *