سوپ جو دوسر با جوانه ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوپ جو دوسر با جوانه ها

 

محتوی:  جو دوسر آلمان، جوانه گندم، جوانه جو، جوانه عدس، جوانه ماش، پیاز، لیمو عمانی، شوید، جعفری، زردچوبه، فلفل

روش تهیه:محتوی بسته را در ۳ لیوان آب (۷۵۰ میلی لیتر) ریخته و پس از جوش آمدن، ۳۰ دقیقه با شعله کم پخته و نوش جان فرمایید.

  • به دلخواه نمک و روغن زیتون اضافه گردد

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *