رایس کیک نمکی

رایس کیک نمکی1

مطلب را به اشتراک بگذارید

درباره رایس کیک نمکی توضیح داده ایم.

با ما همراه باشید.

رایس کیک نمکی OAB

منشاء اصلی (Rice Cakes) به کشور ژاپن بر می گردد. در اوایل قرن بیستم آلکساندر پیرس آندرسون گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار با روشی جدید رایس کیک های امروزی را تولید کند.

این محصول، بهترین جایگزین نان و تنقلات است.

رایس-کیک-نمکی-OAB

رایس کیک نمکی OAB بدون روغن و بدون گلوتن می باشد و در انواع مختلف ترکیبی از سیاه دانه، دانه کینوا، و جو دوسر موجود اند، پس تمامی فیبر، انرژی، پروتئین و کلسیم بدن را تأمین کنند.

رایس کیک :

– این محصول بسیار خوشمزه غنی از پروتئین و ویتامین های گروه B است.

– حاوی مواد مغذی مهمی مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبرهای غذایی است. برنج موجود در رایس کیک منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین B و آهن می‌باشد که برای سلامتی چشم‌ها و قلب مفید است.

– رایس کیک نمکی این شرکت، با حضور کربوهیدرات‌های پیچیده از برنج ، می‌تواند به عنوان یک منبع انرژی طبیعی و پایدار برای بدن عمل کند. مصرف رایس کیک در طول روز می‌تواند به افزایش سطح انرژی و حفظ تمرکز و فعالیت ذهنی کمک کند.

– رایس کیک ، کم کالری بوده و مناسب افرادی است که به دنبال کاهش وزن و تناسب اندام می باشند.

– مناسب برای کنترل بیماری های گوارشی، قلبی و عروقی، دیابتی و سلیاکی است.

خواص برنج:

برنج سفید دارای مقادیر بالای کربوهیدرات بوده و منبع خوبی برای تأمین انرژی است.

 برنج دارای پروتئین، ویتامین B، اسید فولیک، آهن، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فیبر خوراکی نیز می باشد. سدیم موجود در برنج بسیار کم است و برنج فاقد کلسترول می باشد.

رایس کیک نمکی OAB را می توانید همراه با ماست، پنیر، کره بادام زمینی، انواع صبحانه و دسر استفاده کنید.

صبحانه ای کامل و میان وعده ای عالی برای بزرگسالان و کودکان است و دارای ارزش غذایی بسیار بالا است. آن را از مغازه ها یا بصورت آنلاین خریداری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *