رایس کیک جو دوسر

رایس کیک جو دوسر1

مطلب را به اشتراک بگذارید

در مورد رایس کیک جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح داده ایم.

با ما همراه باشید.

رایس کیک جو دوسر OAB

منشاء اصلی (Rice Cakes) به کشور ژاپن بر می گردد. در اوایل قرن بیستم آلکساندر پیرس آندرسون گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار با روشی جدید رایس کیک های امروزی را تولید کند. این محصول، بدون روغن و بدون گلوتن می باشد. رایس کیک جو دوسر، بهترین جایگزین نان و تنقلات است.

خواص جو دوسر:

جو دوسر بسیار مغذی است. سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر غذایی و آنتی اکسیدان های مهم می باشد. این غله، شامل کربوهیدرات، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است.

استفاده از جو دوسر نه تنها فیبرهای مورد نیاز روزانه را به بدنتان می رساند، بلکه در کاهش وزن شما نیز مؤثر است. از آنجا که این غله آب زیادی را به خود جذب می کند، مصرف کم آن، باعث پر شدن معده و احساس سیری می شود.

بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع ۲، با مصرف غله جو دوسر، بدلیل داشتن ویژگی کاهش سطح کلسترول و سطح گلوکز، کمک بسزایی به بهبود بیماری خود می کنند.

همچنین با داشتن فیبر محلول، در کاهش سطح قند خون نیز مؤثر اند.

این غله انتخاب خیلی خوبی برای قبل از تمرین و برای داشتن انرژی پایدار، در ورزش های استقامتی است.

خواص رایس کیک جو دوسر:

– کم کالری بوده و مناسب افرادی است که به دنبال کاهش وزن و تناسب اندام می باشند.

– همچنین مناسب برای کنترل بیماری های گوارشی، قلبی و عروقی، دیابتی و سلیاکی است.

می توانید همراه با ماست، پنیر، کره بادام زمینی، انواع صبحانه و دسر، نوش جان کنید.

این محصول، به دلیل داشتن جو دوسر با شاخص گلیسمی پایین، پس از مصرف، آرامتر هضم و متابولیزه می شود و بالا رفتن قند خون، کند تر می شود. از مغازه ها و یا بصورت آنلاین آن را خریداری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *