کیک فنجانی شکلاتی بدون گلوتن با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک فنجانی شکلاتی بدون گلوتن با کینوا

مواد لازم:

  • ۳/۴ فنجان کینوا
  • نصف فنجان شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ۱/۴ قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • ۱/۴ قاشق غذاخوری نمک دریا
  • ۱/۳ فنجان روغن زیتون
  • ۲/۳ فنجان آب
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • پودر شکر برای تزیین

طرز تهیه:

ابتدا فر را تا ۱۷۵ درجه گرم کنید. سپس همه مواد اولیه جامد و مواد اولیه مایع را در دو کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید. سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید. اکنون خمیر را در کاغذهای مخصوص کیک فنجانی بریزید و به مدت ۱۸ الی ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

کیک فنجانی شما آماده سرو می باشد. می توانید پس از سرد شدن روی آن را با پودر شکر تزیین کنید. نوش جان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *