سوپ جو دوسر با جوانه ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوپ جو دوسر با جوانه ها

 

محتوی:  جو دوسر آلمان، جوانه گندم، جوانه جو، جوانه عدس، جوانه ماش، پیاز، لیمو عمانی، شوید، جعفری، زردچوبه، فلفل

روش تهیه:محتوی بسته را در ۳ لیوان آب (۷۵۰ میلی لیتر) ریخته و پس از جوش آمدن، ۳۰ دقیقه با شعله کم پخته و نوش جان فرمایید.

  • به دلخواه نمک و روغن زیتون اضافه گردد

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *