سبوس جو دوسر ۲۰۰ گرمی

سبوس-جو-دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم.

با ما همرا باشید.

سبوس جو دوسر OAB

(Oat Bran) سبوس جو دوسر به دلیل داشتن فیبر، انواع ویتامین ها، مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها، دارای خواص بسیار عالی است.

در حال حاضر در طب سنتی از این غله به عنوان یک گیاه طبیعی در درمان انواع بیماری های قلبی استفاده می شود.

فیبر موجود در این غله می تواند با افزایش حجم مدفوع از مبتلا شدن به یبوست جلوگیری کند.

خواص سبوس جو دوسر OAB:

برای بیماریهای قلبی:

علاوه بر این، این غله حاوی مواد مغذی بسیاری از جمله ویتامین E ، منیزیم و منگنز است. که باعث سلامتی قلب می شوند و سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهند. همچنین این محصول دارای نوع خاصی از آنتی اکسیدان ها به نام ” اونانترامید “ها Avenanthramide است که از بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کنند. 

سبوس جو دوسر برای جلوگیری از انواع سرطان ها:

علاوه بر این، ترکیبات شیمیایی موجود در این غله، از احتمال ابتلای فرد به انواع سرطان ها مخصوصاً سرطان های هورمونی از جمله سرطان سینه، تخمدان، آندومتر و پروستات، پیشگیری می کنند. تحقیقات نشان می دهند، در زنانی که دارای اختلالات هورمونی بودند، مصرف جو دوسر سبب کاهش فاکتور مرتبط با سرطان سینه شد. همچنین تحقیقات دیگری نشان می دهد که مصرف این محصول باعث کاهش عوامل سرطان زا به ویژه سرطان دستگاه گوارش می شود.

سبوس-جو-دوسر-OAB

کلسترول: 

فیبر موجود در سبوس جو دوسر با چسبیدن به کلسترول موجود در مایع صفراوی، میزان دفع کلسترول را افزایش می دهد. همچنین در کاهش مقدار کلسترول و چربی که از طریق غذاها در بدن جذب شده اند نیز تأثیر زیادی دارد. کاهش میزان کلسترول در بدن می تواند از گرفتگی های (پلاک های) خطرناک در شریان ها نیز جلوگیری کند.

پوست و زیبایی:

روی، آهن و ویتامین E موجود در این غله باعث تحریک سلول ها جهت تولید کلاژن و الاستین می شود و مانع پیری و چین و چروک صورت می گردد. این مواد دارای خواص آنتی اکسیدانی اند که از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و فرایند پیری را به تعویق می اندازند. 

این محصول OAB را می توانید از مغازه ها یا بصورت آنلاین خریداری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *