سالاد انبه، لوبیا قرمز و کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

کینوا خام………….۱ فنجان

آب مرغ……………۳/۴ فنجان

انبه……………۱ عدد متوسط

پیازچه………………۶ عدد

فلفل دلمه ای قرمز………………….۱ عدد متوسط

گشنیز………………۲ فنجان

لوبیا قرمز پخته         ۴۵۰ گرم

سرکه قرمز…………..۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون…………….۱ قاشق غذاخوری

آبلیمو………………۱ قاشق چایخوری

کاهو……………….به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- آب مرغ و کینوا را در یک قابلمه متوسط به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید تا نرم شود، سپس از روی گاز بردارید و درب آن را بگذارید.

۲- در همین حال، انبه، پیازچه، فلفل دلمه ای و گشنیز را به همراه کینوا در یک ظرف بزرگ بریزید.

۳- سرکه، روغن و آب لیمو را با هم مخلوط کنید، سپس به کینوا اضافه کنید و هم بزنید. سالاد شما آماده است!

۴- با کاهو سرو شود.

به جای لوبیا قرمز می توانید از لوبیا چیتی استفاده کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *