خورشت کینوا با لوبیا قرمز

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم: (برای ۸ نفر)

لوبیا قرمز خام ……….۲ فنجان

هویج………………..۲ عدد متوسط

سیر………………..۲ حبه

روغن زیتون………………۱ قاشق غذاخوری

کینوا خام…………………۱ فنجان

آب مرغ………………..۹ فنجان

برگ بو……………….۲ عدد

گوجه فرنگی……………….۴۰۰ گرم پخته شده

اسفناج…………………..۲ فنجان

طرز تهیه:

۱- لوبیا را از شب قبل بگذارید تا خیس بخورد، بشوئید و خشک کنید.

۲- هویج را خرد و سیر را رنده کنید.

۳- روغن را در یک قابلمه بزرگ بریزید و درجه حرارت را روی متوسط تنظیم کنید.

۴-هنگامی که روغن داغ شد، هویج و سیر را اضافه کنید و تا موقعی که بوی سیر را احساس کنید سپس تفت دهید. (حدود ۳۰ ثانیه)

۵-کینوا را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.

۶- آب مرغ، برگ بو، گوجه و لوبیا را اضافه کنید، درب قابلمه را بگذارید تا بجوشد.

۷- بعد از ۲ ساعت اسفناج را اضافه کنید و بگذارید تا نرم شود.

۸- با انگور سرو شود.

جدول ارزش غذایی:

۳۳۰ کالری

چربی ۵ گرم 

کربوهیدرات ۵۳ گرم

فیبر ۱۰ گرم 

پروتئین  ۱۹ گرم            

به جای لوبیا قرمز می توانید از لوبیا چیتی استفاده کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *