آشنایی با خواص نارگیل

مطلب را به اشتراک بگذارید

آشنایی با خواص نارگیل

آب نارگیل به دلیل داشتن املاح و مواد معدنی مهم شامل پتاسیم و منیزیم، خطر تشکیل سنگ کلیه را کاهش می دهد. به همین دلیل پزشکان به افرادی که کلیه های سنگ ساز دارند توصیه می کنند تا برای کوچک کردن سنگ های کلیه و دفع راحت آن ها از این نوشیدنی استفاده کنند.
آب نارگیل در داخل میوه سبز نارگیل وجود دارد این مایع پرخاصیت سرشار از ویتامین ها، املاح معدنی، آمینواسیدها، کربوهیدرات ها، آنتی اکسیدان ها، آنزیم ها و سایر ریزمغذی های مفید است. در واقع آب نارگیل حاوی تمام ریزمغذی هایی است که برای سلامت انسان ضروری هستند.
(آب نارگیل مایع داخل میوه نارگیل) یکی از نوشیدنی های مغذی، نشاط آور و انرژی زای طبیعی با ارزش غذایی بالا است. این نوشیدنی برای رفع عطش در روزهای گرم تابستان بسیار مفید است. در فصل تابستان بدن انسان به دلیل تعریق زیاد، مقدار قابل توجهی آب از دست می دهد و آب نارگیل به دلیل دارا بودن «الکترولیت پتاسیم» و تأمین ترکیب الکترولیتی در مایعات بدن، نوشیدنی سودمندی برای رفع تشنگی است.
آب نارگیل همچنین به کاهش وزن کمک می کند، احساس گرسنگی را کاهش می دهد و فرد پس از نوشیدن آن، احساس سیری می کند. این نوشیدنی همچنین تاثیر مفید در کنترل میزان قند خون دارد و از این جهت انتخاب مناسبی برای افراد دیابتی است. آب نارگیل سرشار از ریزمغذی های ضروری برای بدن همچون ویتامین ب کمپلکس، آمینواسیدها، آنزیم ها و ویتامین C است. شیر نارگیل  نشانه های بسیاری از بیماری ها از جمله گلودرد و زخم معده را تسکین می دهد.


مبتلایان به سنگ کلیه :
نتایج به دست آمده از یک تحقیق نشان می دهد استفاده از شیرنارگیل برای دفع سنگ کلیه مفید است. در شیر نارگیل که با رسیدن میوه کاهش می یابد، آنزیم ها و اسید آمینه های مختلفی وجود دارد. گوشت سفیدمیوه  نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و شیر آن کمی گرم و مرطوب است.
آب نارگیل به دلیل داشتن املاح و مواد معدنی مهم شامل پتاسیم و منیزیم، خطر تشکیل سنگ کلیه را کاهش می دهد. به همین دلیل پزشکان به افرادی که کلیه های سنگ ساز دارند توصیه می کنند تا برای کوچک کردن سنگ های کلیه و دفع راحت آن ها از این نوشیدنی استفاده کنند.
تقویت سیستم ایمنی :
نیمی از اسیدهای چرب با طول زنجیره متوسط در شیر نارگیل از اسید لوریک تشکیل شده که ضد ویروس، ضد باکتری، ضد میکروب و ضد قارچ هستند. شیرنارگیل موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می شود.


کاهش فشار خون بالا :
مصرف منظم آب نارگیل به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی و داشتن مقدار غنی از ویتامین های گروه B و پتاسیم، می تواند میزان فشارخون را بیش از ۷۰ درصد کاهش دهد.آب نارگیل به دلیل تازگی که دارد یکی از نوشیدنی های پر طرفدار به حساب می آید. آب اینمیوه  شامل الکترولیت های طبیعی است که جایگزین مایعات از دست رفته بدن می شوند.


مفید برای پوست :
همچنین با ترکیب آب نارگیل با صابون یا لوسیون بدن می توانید پوست را دائماً مرطوب نگه داشته و در تمام روز از تشعشعات در امان نگه دارید. نتایج درمان پوست با آب نارگیل  برخلاف سایر روش ها به سرعت بروز می کند.

متاسفانه مصرف نارگیل به هیچ کدام از گروه های خونی توصیه نمیشود.

مضرات :
نارگیل دیرهضم است و در بدن خلط تولید می کند . بنابراین بهتر است با شکر خورده شود . چون نارگیل گرم است ممکن است در گرم مزاجان اشکالاتی تولید کند از این نظر این گونه افراد باید آن را با میوه های ترش ،   لیمو و هندوانه بخورند . خوردن آن برای سرمزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشکالی تولید نمی کند . خوردن نارگیل فاسد و کپک زده برای بدن مضر بوده و ایجاد استفراغ می کند .

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *