کیک جو دوسر با موز

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک جو دوسر با موز :

 

مواد لازم :

جو دوسر پرک …. سه چهارم پیمانه

آرد جو دوسر …. ۱ و سه چهارم پیمانه

شکر قهوه ای …. یک سوم پیمانه

کره ذوب شده …. ۲ قاشق غذاخوری

گردو خرد شده …. ۲ قاشق غذاخوری

شکر … دو سوم پیمانه

موز له شده …. ۱ پیمانه

تخم مرغ … ۲ عدد

عصاره وانیل … ۱ قاشق چای خوری

جوش شیرین …. ۱ قاشق چای خوری

نمک دریا … ۱ قاشق چایخوری

توت فرنگی …. به میزان لازم جهت تزیین

طرز تهیه :

فر را از قبل در ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را به روغن و آرد آغشته کنید و کنار بگذارید. جو دوسر پرک، شکر قهوه ای، کره ذوب شده و گردو خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. در ظرفی جداگانه شکر، موز، تخم مرغ و وانیل را ترکیب کنید. سپس آرد جو دوسر، جوش شیرین و نمک دریا را هم بزنید و به مخلوط موز و جو دوسر اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید سپس داخل قالب ریخته و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از پخته شدن کیک اجازه دهید تا خنک شود.

مقالات مرتبط

9 پاسخ

    1. سلام. خیر میتونید از نمک معمولی ولی ترجیحا یددار استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *