کوکی جو دو سر پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

کره ذوب شده………………..نصف فنجان

شکر قهوه ای………………..۴/۵ فنجان

تخم مرغ………………….۲ عدد

وانیل……………………۱ قاشق چایخوری

آرد جو دوسر………………………۱٫۵ فنجان

جوش شیرین………………….۱ قاشق چایخوری

دارچین……………………..۱ قاشق چایخوری

نمک دریا (در صورت تمایل)……………….نصف قاشق چایخوری

جو دوسر پرک………………………۳ فنجان

کشمش………………………۱ فنجان

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک ظرف بزرگ کره و شکر قهوه ای را با درجه ی ملایم هم زن، مخلوط کنید تا کرمی شکل شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. آرد جو دوسر، جوش شیرین، نمک دریا و دارچین و جو دوسر پرک را اضافه کرده و هم بزنید. خمیر را به اندازه ی یک قاشق غذا خوری بر روی کاغذ روغنی بگذارید. بین ۸-۱۰ دقیقه و یا تا موقعی که طلایی رنگ شود، بپزید. ظرف را از فر بیرون آورید و بگذارید تا خنک شود. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *