میان وعده لذیذ توپی شکل جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

میان وعده لذیذ توپی شکل جو دوسر

مواد لازم :

جو دوسر پرک پخته نشده … ۲ و یک چهارم پیمانه

آرد جو دوسر … ۳ قاشق غذاخوری

کره بادام …. یک چهارم پیمانه

عصاره بادام … ۳ قاشق غذاخوری

آبمیوه سیب … ۲ قاشق غذاخوری

آب … ۲ قاشق غذاخوری

بادام خرد شده … ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

جو دوسر و آرد جو دوسر را با کره بادام و عصاره بادام خوب هم بزنید تا مخوطی یکدست شود. سپس آبمیوه سیب و آب (در صورت چسبندگی خمیر) را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. در آخر به شکل توپ های کوچکی در بیاورید سپس هر کدام از توپ‌ها را درون بادام های ریز خرد شده بغلطانید و درون یخچال جهت شکل گیری بهتر قرار دهید. دقت کنید که در یخچال به مدت زیادی قرار ندهید زیرا باعث سفتی آن می شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *