خواص درمانی یولاف (جو دوسر)

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص درمانی یولاف (جو دوسر)

جدیدترین تحقیقات علمی در مورد مصرف جو دوسر (یولاف) برای رفع ناتوانی جنسی و سایر عوارض و بیماری ها را به اثبات رسانده است.

از قرن ها پیش حکمای طب سنتی کهن، جو دو سر وحشی را منبع غنی انرژی حیاتی می دانستند و برای رفع ناراحتی های ناشی از ضعف و سستی ها تجویز می کردند و اکنون تحقیقات علمی جدید این راز کهن را برای متجددین عصر حاضر که به گفته ها و تجربیات کهن طب سنتی با نظر شک و تردید می نگرند، روشن ساخته است. زیرا در تحقیقات جدید نشان داده شده است که جو دو سر (یولاف) بسیار انرژی زا است.

بررسی های باستان شناسی قرائنی را به دست می دهد که قرن ها قبل از این که گیاه جو دوسر (یولاف) به صورت یک غله مورد کشت و کار بشر قرار گیرد، به طور وحشی در قسمتی از کوه های آلپ سوئیس می روییده است.
غذایی به نام Muesli که از جو دو سر تهیه می شود هنوز در سوئیس شهرت دارد و مصرف آن معمول است. 

جو دو سر پرک صبحانه فوری ۲۰۰ گرمی

انگلیسی ها و ایرلندی ها نیز از قرن ها پیش، خوراک محبوبی دارند که با جو دوسر (یولاف) تهیه می شود و آن را Porridge می نامند. 

تا حدود ۲۰۰ سال قبل در محافل دارویی گیاهی آلمان گزارش هایی منتشر می شد و طی آن اعلام می کردند که جو دو سر دارای خاصیت گوناد تروپیکس است یعنی محرک جنسی می باشد و پس از آن در یکی دو قرن اخیر این شایعه کم کم به فراموشی سپرده شده بود تا این که تحقیقات علمی اخیر نشان داد که جو دوسر خاصیت تحریک و تقویت کنندگی جنسی دارد.

در سال ۱۹۷۸ محققان مؤسسه تحقیقات پیشرفته در امور جنسی انسان در سانفرانسیسکو از یک حادثه تصادفی که در چین کمونیست آن زمان اتفاق افتاده بود الهام گرفته و به عنوان موضوعی برای یک رشته تحقیقات علمی از آن استفاده کردند.
واقعه مزبور از این قرار است: ظاهراً چینی ها در آن زمان از پرورش ماهی کپور برای تولید پروتئین در مقیاس گسترده ای استفاده می کردند و در آن دوران اغلب پرورش دهندگان از پایین بودن تحرک جنسی ماهی کپور و در نتیجه، از کم بودن تولد و تناسل و تکثیر و پایین بودن راندمان شکایت داشتند و در جستجوی چاره ای برای این مسأله بودند.

سبوس جو دوسر را از کجا تهیه کنیم

شما می توانید جو دوسر و سبوس آن را با مراجعه به فروشگاه اینترنتی oabshop.ir تهیه کنید.

تصادفاً روزی یکی از زارعین چینی که در مزرعه اش واقع در نزدیکی محل پرورش ماهی کپور، جو دوسر (یولاف) کاشته بود در فصل درو کمی زودتر از رسیدن محصول اقدام به برداشت محصول کرد ولی چون گیاه کاملاً خشک نشده بود و کمی سبز بود و زارع نمی توانست آن را مانند سایر دانه های مزرعه اش انبار کند، ناچار آن را به عنوان یک ماده غذایی در استخرهای پرورش ماهی ریخت که به مصرف غذای ماهی ها برسد.
پس از مدتی کشاورز با کمال تعجب و ناباوری مشاهده کرد که فعالیت جنسی و تماس های جنسی بین ماهی ها به طور محسوسی افزایش یافته است.
این حادثه نه تنها در منطقه و در چین بلکه کم کم در جهان شایع گردید و موضوع پروژه های تحقیقاتی مؤسسه تحقیقاتی سانفرانسیسکو قرار گرفت. 
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *