کیک جو دوسر با موز

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک جو دوسر با موز :

 

مواد لازم :

جو دوسر پرک …. سه چهارم پیمانه

آرد جو دوسر …. ۱ و سه چهارم پیمانه

شکر قهوه ای …. یک سوم پیمانه

کره ذوب شده …. ۲ قاشق غذاخوری

گردو خرد شده …. ۲ قاشق غذاخوری

شکر … دو سوم پیمانه

موز له شده …. ۱ پیمانه

تخم مرغ … ۲ عدد

عصاره وانیل … ۱ قاشق چای خوری

جوش شیرین …. ۱ قاشق چای خوری

نمک دریا … ۱ قاشق چایخوری

توت فرنگی …. به میزان لازم جهت تزیین

طرز تهیه :

فر را از قبل در ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را به روغن و آرد آغشته کنید و کنار بگذارید. جو دوسر پرک، شکر قهوه ای، کره ذوب شده و گردو خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. در ظرفی جداگانه شکر، موز، تخم مرغ و وانیل را ترکیب کنید. سپس آرد جو دوسر، جوش شیرین و نمک دریا را هم بزنید و به مخلوط موز و جو دوسر اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید سپس داخل قالب ریخته و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از پخته شدن کیک اجازه دهید تا خنک شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

9 پاسخ

    1. سلام. خیر میتونید از نمک معمولی ولی ترجیحا یددار استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *