غذای مناسب افراد یبوستی گروه خون O

مطلب را به اشتراک بگذارید

شنبه         
صبحانه: نصف  لیوان جو دوسر مخصوص صبحانه، کمی عسل، موز و نصف لیوان آب را مخلوط کرده و میل بفرمایید.
نکته: بنا به نیاز خود ، اگر می خواهید رقیق تر شود، آب بیشتری به مواد اضافه نمایید.

میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، ۱۰ عدد بادام، یک عدد گریپ فروت یا انبه، یک لیوان چای سبز جینسینگی 

ناهار: کباب تهیه شده از گوشت گوساله یا گوسفند (بدون چربی)، برنج پخته شده به میزان کم (دو قاشق سبوس جو دوسر یا جو دوسر به آن اضافه نمایید)، سالاد شامل اسفناج، بروکلی، هویج، پیاز، گوجه فرنگی و کدو سبز همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه. به دلخواه هر کدام از مواد سالاد را که باب میل شما نمی باشد، می توانید حذف کنید.

نکته: برای نهار روز اول بهتر است ترکیب برنج و بلغور جو دوسر باشد.                              

عصرانه: چند برش آناناس تازه یا یک عدد سیب، چای سبز زنجبیلی
شام : سوپ جو دو سر که در آن از سبزیجات تازه مانند اسفناج و برگ چغندر استفاده شده باشد ( به سوپ های رژیمی مراجعه نمایید )

یکشنبه     

صبحانه: نصف لیوان جو دوسر مخصوص صبحانه، یک سوم  لیوان انبه (می توانید از موز استفاده نمایید)، کمی عسل یا شکر قهوه ای با یک سوم  لیوان آب مخلوط نمایید و میل فرمائید.

میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، یک مشت کوچک بادام، یک لیوان چای سبز زنجبیلی
 ناهار: سبزی پلو به مقدار کم همراه با کمی سبوس جو دوسر به  همراه ماهیچه گوسفند یا گوساله 

نکته: سبزی پلو را با ترکیب برنج و بلغور جو دوسر آماده نمایید. ابتدا یک پیمانه برنج را شسته و در یک قابلمه بریزید. سپس  ۳/۵ الی ۴ پیمانه آب اضافه کنید و به میزان لازم نمک بریزید. وقتی کاملاً به جوش آمد، پس از ۵ دقیقه بلغور جو دوسر (لازم به ذکر است بلغور جو دو سر این شرکت، نیاز به شستن ندارد)، به آن اضافه کنید و سپس به مقدار کافی، روغن زیتون به آن اضافه نمایید.

سالاد: شامل کاهو، کدو سبز، گوجه فرنگی همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه

عصرانه: آلو یا آناناس یا انبه، چای سبز با گلسرخ  

شام: سوپ جو دوسر (به قسمت سوپ ها مراجعه نمایید و بهتر است از ترکیب سبزیجات استفاده نمایید.)

دوشنبه     

صبحانه: املت جو دوسر با اسفناج (۵۰ گرم اسفناج تازه، تخم مرغ با دو قاشق جو دوسر مخلوط کرده و در یک قاشق روغن زیتون ریخته و مخلوط را درون آن قرار داده و بعد از ۵ دقیقه می توانید آن را میل نمایید). در صورت تمایل می توانید چند برش آناناس میل نمایید

میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، ۱۰ عدد کشمش، ۱۰ عدد فندق، چای سبز جاسمین

ناهار: پلو بلغور جو دوسر همراه با ماهی حلوا، سرخو یا قزل آلا یا تن ماهی

سالاد : بروکلی، کاهو، پیاز، گوجه فرنگی، روغن زیتون و لیمو ترش تازه 

عصرانه: میوه تازه مانند آلو یا هندوانه، یک لیوان چای سبز گل سرخ 

شام: باقالی زرد یا سبز پخته شده، یک قاشق سبوس جو دوسر، کمی سالاد تهیه شده از بروکلی، اسفناج و گوجه فرنگی، لیمو ترش تازه و روغن زیتون 

سه شنبه 

صبحانه: نصف لیوان جو دوسر مخصوص صبحانه، یک سوم لیوان انبه (می توانید موز یا میوه دلخواه خود را استفاده نمایید)، یک سوم  لیوان آب مخلوط نمایید.

میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، یک مشت کوچک فندق، چای سبز زنجبیلی

ناهار: خورش لوبیا سبز با گوشت گوسفند، برنج به میزان کم و دو قاشق سبوس جو دوسر، سالاد شامل اسفناج، بروکلی، گوجه فرنگی، کاهو، پیاز، روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه

عصرانه: یک عدد موز یا هلو یا شلیل یا گیلاس یا اناناس، یک لیوان چای سبز جینسینگی

شام: سوپ جو دوسر همراه با جعفری و گشنیز و آب لیمو ترش تازه (به دلخواه هر کدام از سبزیجات را می توانید کم کنید)
چهارشنبه    

صبحانه: یک عدد تخم مرغ آب پز شده، کمی هندوانه، مقدار کمی باقالا زرد پخته شده، یک قاشق روغن زیتون

میان عده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، یک مشت کوچک  بادام، چای سبزگل سرخ 

ناهار: اسفناج پلو با ماهیچه پخته شده گوسفند، سالاد کاهو همراه کدو سبز، پیاز، گوجه فرنگی، آب لیمو ترش تازه و روغن زیتون 
طرز تهیه اسفناج پلو:
 آب، نمک دریا، اسفناج و روغن را برای دو لیوان برنج برای اسفناج پلو در نظر بگیرید. پس از اینکه برنج کاملاً جوش آمد و ۵ دقیقه از جوش آمدن برنج گذشت، بلغور جو دو سر را به آن اضافه نمایید،  سپس مواد را به برنج و بلغور جو دو سر اضافه نمایید. ( لازم به ذکر است بلغور جو دوسر این شرکت، نیاز به شستن ندارد)
                               

عصرانه: خربزه یا شلیل یا آناناس به مقدار کم، چای سبز زنجبیلی

شام: سالاد شامل بروکلی، گوجه فرنگی، برگ چغندر، کدو سبز، نخود سبز پخته شده،  جو دوسر، روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه 

پنج شنبه   

صبحانه: نصف لیوان جو دوسر مخصوص صبحانه را با آب هندوانه مخلوط کنید و با کمی عسل میل فرمایید. در صورت نیاز بیشتر به غذا یک عدد تخم مرغ پخته شده به صبحانه خود اضافه نمایید.

میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، ۵ عدد بادام، انجیر تازه یا خشک یا انبه، چای سبز گل سرخ 

ناهار: جوجه کباب، پلو بلغور جو دوسر، سالاد کاهو، گوجه فرنگی، کدو سبز، هویج رنده شده، یک قاشق سبوس جو دو سر، روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه 

عصرانه: یک عدد موز یا انبه یا هندوانه یا خربزه، یک لیوان چای سبز جینسینگی 

شام: خوراک تهیه شده از لوبیا سبز، نخود فرنگی، گوجه فرنگی، گوشت قرمز، پیاز و روغن زیتون، ۲ قاشق جو دو سر
جمعه        
صبحانه: املت جو دوسر با جعفری و گشنیز (یک عدد تخم مرغ، ۵۰ گرم جعفری، گشنیز تازه همراه ۲ قاشق جو دوسر، یک قاشق روغن زیتون در تابه ریخته و مخلوط بدست آورده را به مدت ۱۰ دقیقه پخته و میل فرمائید)، یک میوه مانند آلو یا آناناس یا انبه 

میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، ۱۰عدد فندق، چای سبز جینسینگی

ناهار: آبگوشت با گوشت گوسفند (بدون سیب زمینی) شامل نخود و لوبیا سفید. برای تهیه تیلیت به جای نان از جو دوسر مخصوص صبحانه استفاده نمایید. این غذا را همراه سبزی تازه میل نمایید.   

عصرانه: آناناس همراه چای سبز زنجبیلی

شام: سالاد شامل سبوس جو دوسر، نخود فرنگی پخته شده، بروکلی آب پز، یک قاشق روغن زیتون، کمی پودر زنجبیل و آب لیمو ترش تازه.

توجه: 

حتما با پزشک خود مشورت کنید.
در مجموع روزانه صد گرم جو دوسر یا بلغور جو دوسر یا سبوس جو دوسر مصرف نمایید.
بهترین روغن برای افرادی که یبوست دارند روغن زیتون می باشد. 
لطفاً به اندازه میزان بدن خود، کالری مصرف کنید، از پرخوری شدید و کم خوری شدید، اجتناب نمایید.
بهترین غله برای افراد یبوستی جو دو سر و سبوس جو دو سر می باشد.
در حد توان  خود روزانه نیم ساعت ورزش نمایید. (عدم تحرک یکی از عوامل یبوست است)
روزانه ۱۲ لیوان آب بنوشید.
در مجموع روزانه صد گرم جو دوسر یا سبوس جو دوسر مصرف نمایید.
گروه خون O که دارای یبوست هستند از گندم و فراورده های آن مانند نان، شیرینی، کیک دوری کنند.
از مصرف لبنیات خودداری فرمائید به جز پنیر و ماست بز. 
طبق نظریه FDA، مصرف آب برای افراد در شرایط معمولی، روزانه ۱۲ لیوان می باشد.
لطفا به قسمت غذاهای مناسب برای افراد گروه خون مراجعه فرمایید.
این رژیم را برای یک هفته رعایت فرمایید و از روز دوم شاهد اثر اعجاب انگیز آن خواهید بود. 
به امید سلامتی برای تمام مردم جهان 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *