بلغور جو دو سر گیاهی است فاقد گلوتن و دارای ارزش غذایی سرشار از فیبر. بلغور جو دوسر در کاهش کلسترول نقش بسزایی دارد و برای افراد دیابتی نیز بسیار مناسب است. بلغور جو دوسر حاوی مواد معدنی از جمله: فسفر، آهن، مس، منیزیم و روی است. بلغور جو دو سر منبع خوبی از پروتئین و ویتامین B است.
موارد مصرف بلغور جو دو سر را می توان در صبحانه، آش، دلمه، سوپ، سالاد و خورش نام برد. مردم کشور آلمان بلغور جو دوسر را شب خیس کرده و صبح بدون پختن به عنوان صبحانه با عسل، شکر، میوه و آجیل مصرف می کنند. به جای بلغور گندم و برنج، می توانید از بلغور جو دوسر استفاده کنید. به عنوان مثال در تهیه دلمه و کوفته و …
ارزش غذایی هر وعده بلغور جو دو سر (یک چهارم فنجان یا در حدود ۱ فنجان پخته شده) شامل ۱۵۲ کالری است.
بلغور جو دو سر نیاز به شستن ندارد و پخت آن شبیه برنج است. یک پیمانه بلغور جو دوسر را با ۶-۴ پیمانه آب، روی حرارت ملایم قرار دهید سپس به مدت ۴۰ دقیقه صبر کنید تا کاملاً دانه های بلغور بپزد. بلغور جو دوسر بهترین جایگزین نان و سیب زمینی است. بلغور جو دو سر لعاب زیادی دارد و غذاها را غلیظ و خوش طعم می کند.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
کليه حقوق اين سايت متعلق به ( شرکت OAB ) میباشد.