سبوس جو دوسر را در ظرف محکم و در بسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. همچنین برای طولانی شدن عمر مفید آن می توانید در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. می توانید از سبوس جو دوسر فریز شده، بدون رفع انجماد برای آشپزی استفاده نمایید.
برای تهیه خوراک سبوس جو دوسر می توانید به آن آب یا شیر اضافه کنید. به صورتی که ابتدا شیر یا آب را بجوشانید سپس سبوس جو دوسر را به آن اضافه کنید و برای ۵ تا ۷ دقیقه بجوشانید. می توانید از میوه های تازه یا دارچین روی خوراک تهیه شده، از سبوس جو دوسر لذت ببرید!
از سبوس جو دوسر می توان در ماست، انواع اسموتی و حتی خوراکی های تهیه شده از سبزیجات استفاده کرد. همچنین می توان از سبوس جو دوسر در تهیه انواع کیک های فنجانی یا انواع کلوچه و شیرینی جات استفاده کرد.
می توانید با نان سبوس جو دوسر ساندویچ کاملاً سالم و کاملی برای خود تهیه کنید. می توانید سبوس جو دوسر را همراه با توت های تازه برای افزایش کلسیم به ماست اضافه کنید و همراه ناهار نوش جان کنید!
یک یا دو قاشق غذاخوری سبوس جو دوسر را به اسموتی های میوه ای اضافه کنید یا همراه میوه ها برای میان وعده استفاده کنید.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
کليه حقوق اين سايت متعلق به ( شرکت OAB ) میباشد.