مواد غذایی که بیماری های قلبی، سکته مغزی و دیابت نوع دو را تحت تأثیر قرار می دهد

مطلب را به اشتراک بگذارید

چه مواد غذایی بیشتر مصرف کنید:

آجیل

غذاهای دریایی حاوی اسیدهای چرب اُمگا ۳

سبزیجات و میوه جات تازه

غلات با کربوهیدرات پیچیده و بدون گلوتن مانند جو دو سر و کینوا

چربی های غیر اشباع (مانند روغن زیتون و تخم کتان)

چه مواد غذایی کم تر مصرف کنید:

غلات با کربوهیدات ساده مانند گندم

سدیم

گوشت های فراوری شده

نوشیدنی های شیرین و نوشابه

گوشت قرمز مانند استیک

  • طبق مقاله منتشر شده در سال ۲۰۱۲، بیش از ۷۰۰ هزار آمریکایی در اثر بیماری قلبی، سکته مغزی یا دیابت جان خود را از دست دادند.

رژیم های غذایی حاوی سبزیجات، میوه جات، روغن زیتون و غلات سودمند مانند جو دو سر، خطر ابتلا به سرطان، دیابت و آلزایمر را به شدت کاهش می دهند.

مصرف بیش از حد سدیم (بیش از ۲۰۰۰ میلی گرم در روز)، حدود ۹٫۵ درصد از مرگ و میر، مصرف زیاد گوشت فراوری شده حدود ۸٫۲ درصد از مرگ و میر و مصرف کم غذاهای دریایی حدود ۷٫۸ درصد از مرگ و میر را به خود اختصاص داده اند. لذا سعی کنید از نمک دریا کم سدیم یددار استفاده کنید.

مقالات مرتبط

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *