زردچوبه و آلزایمر

مطلب را به اشتراک بگذارید

زردچوبه و آلزایمر

تحقیقات نشان داده است زردچوبه مغز را از شروع و پیشرفت بیماری آلزایمر محافظت می کند. زردچوبه به بازسازی سلول های بنیادی عصبی کمک می کند به عبارت دیگر فرد را از اختلالات عصبی مانند آلزایمر و آسیب سلول های مغزی محافظت می کند.

آلزایمر به دلیل التهاب در مغز ایجاد می شود و زردچوبه از این التهاب جلوگیری می کند.

کورکومین موجود در زردچوبه باعث شکسته شدن آمیلوئید بتا می شود. آمیلوئید بتا عامل بیماری آلزایمر است. کورکومین حاوی آنتی اکسیدان و ضد التهاب می باشد. زردچوبه می تواند سلول های مغزی جدید را تحریک کند تا از زوال عقل جلوگیری کند.

کورکومین زردچوبه حاوی آهن می باشد که برای تقویت حافظه بسیار مفید می باشد و از بروز آلزایمر جلوگیری می کند.

زردچوبه حاوی پلی فنل می باشد که می تواند علائم بیماری آلزایمر را به تاخیر بیاندازد. کورکومین موجود در زردچوبه آنتی اکسیدان می باشد که برای تقویت حافظه موثراست.

زردچوبه ارگانیک ۲۰۰ گرمی

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *