کینوا معجزه لاغری و روشن کننده پوست!

کینوا سه رنگ

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا معجزه لاغری و روشن کننده پوست!

در طول تمدن اینکا باستان، کینوا به طور گسترده در جنوب آمریکا کشت شده بود به ویژه در منطقه کوه های آند. بر خلاف بسیاری از غله ها کینوا غله ای است بسیار سودمند که سرشار از ویتامین و پروتئین است.بسیاری از مردم خواص متفاوت کینوا را می دانند اما آیا کینوا برای کاهش وزن نیز مناسب است؟

خوشبختانه بسیاری از مواد غذایی سالم معمولا برای کاهش وزن نیز مناسب هستند، زیرا مواد غذایی سالم سرشار از مواد مغذی هستند و مواد مغذی به روند کاهش وزن کمک می کند. مردم با هدف کاهش وزن باید همیشه در رژیم غذایی خود از مواد مغذی استفاده کنند. در اینجا به چند دلیل که چرا کینوا برای کاهش وزن خوب است اشاره می کنیم:

کم کالری

هر نوع مواد غذایی که کم کالری باشد و مواد مغذی بدن را تامین کند برای کاهش وزن مناسب می باشد. کینوا مثتثنی از این مورد نیست،یک پیمانه کینوا پخته شده (۱۸۵ گرم) حاوی ۲۲۳ کالری است. که این میزان در چند وعده قابل استفاده خواهد بود زیرا همانند برنج دم می شود.

پروتئین بالا

کینوا پروتئین کامل است و ۹ آمینواسید ضروری را در خود دارد.یک پیمانه (۱۸۵ گرم) کینوا پخته شده حدود ۸ گرم پروتئین دارد. کسانی که از رژیم غذایی جهت کاهش وزن پیروی می کنند باید غذاهای غنی از پروتئین را در برنامه غذایی خود بگنجانند زیرا این خاصیت احساس سیری و روند سوزاندن چربی را فراهم می کند.

غنی از کربوهیدرات های پیچیده

کینوا حاوی پروتئین بالایی است و اساساً جزو کربوهیدرات پیچیده می باشد. کربوهیدرات پیچیده به زمان بیشتری برای هضم نیاز دارد. کینوا قطعاً یک منبع عالی برای تامین انرژی است. در یک پیمانه کینوا پخته شده (۱۸۵ گرم) ۳۹ گرم کربوهیدرات پیچیده وجود دارد. کربوهیدرات پیچیده کینوا باعث سیر ماندن طولانی مدت شده و قند خون را کاهش می دهد، از این رو کینوا از بهترین مواد غذایی برای لاغری است.

فیبر بالا

غذای غنی از فیبر در کاهش وزن نقش اساسی دارد. یک پیمانه کینوا پخته شده (۱۸۵ گرم) حاوی ۵ گرم فیبر غذایی است. مصرف فیبر به اندازه کافی و روزانه در تنظیم فعالیت روده موثر است و از یبوست جلوگیری می کند.

منیزیم بالا

منیزیم در نگاه اول ممکن است نقش کلیدی در برنامه غذایی کاهش وزن نداشته باشد اما نقش کلیدی در تغذیه ایفا می کند.در درجه اول منیزیم به هضم بهتر، جذب و مصرف بهتر کربوهیدرات و پروتئین و چربی  نقش مهمی ایفا می کند. در درجه دوم منیزیم به  واکنش شیمیایی انسولین جهت شکستن قند بدن و تولید انرژی کمک می کند.

فقدان منیزیم می تواند باعث افزایش انسولین و قند خون شود و قند اضافی به صورت چربی ذخیره می شود و عامل افزایش وزن است.در آخر منیزیم به عنوان مانع، جهت ژن های چاقی عمل می کند. یک پیمانه کینوا پخته شده ( ۱۸۵ گرم) حاوی ۱۱۸ میلی گرم منیزیم است.

فاقد گلوتن

غذاهای حاوی گلوتن برای افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند و یا به گلوتن حساسیت دارند گزینه مناسبی نیست و از همه مهمتر برنامه کاهش وزن را مختل می کند. کینوا به دلیل نداشتن گلوتن غذایی است بسیار مناسب هم از جهت کاهش وزن و هم برای افراد با شرایط خاص که به گلوتن حساسیت دارند.

کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی

کینوا سه رنگ ارگانیک

کینوا روشن کننده پوست صورت:

کینوا حاوی مهارکننده های تیروسین،است که آنزیمی است جهت روشن کردن پوست صورت و برطرف کننده لک و هم چنین ویتامین B3 موجود در کینوا که نیاسین آمید نام دارد، به درمان آکنه کمک می کند.

کینوا غله جوانی و ضد چین و چروک پوست:

کینوا حاوی ویتامین A است که مادر ویتامین هاست و باعث تاخیر در پیری می شود و چین و چروک صورت را کاهش می دهد و صورت را بسیار جوان نشان می دهد.

کینوا ضد ریزش مو:

کینوا موها را با پروتئین های گیاهی تغذیه می کند. کینوا دارای آمینواسید برای بهبود و پروتئین جهت محافظت و تقویت مو می باشد، از این رو از ریزش موها در حین بارداری و پس از آن می کاهد.

اگر هر روز از کینوا استفاده شود باعث داشتن موهایی براق و ابریشمی می شود.

کینوا دارای  آمینواسید تیروزین است که برای رنگ دانه ها و درخشش رنگ مو مورد نیاز است.

کینوا باعث تحریک رنگدانه ها و حفظ رنگ اصلی مو می شود.

کینوا به دلیل داشتن کلسیم، آهن و فسفر، باعث لاغری و کاهش شوره مو می شود که همگی این مشکلات در دوران بارداری در برخی از بانوان باردار به شدت بروز می کند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *