طرز تهیه نان سبوس جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه نان سبوس جو دوسر:

 مواد مورد نیاز:

 طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ، مخمر را درنصف فنجان آب حل کنید. سپس روغن زیتون، شکر، ملاس و سبوس جو دوسر را همراه با مابقی آب مخلوط کنید و به کاسه حاوی مخمر اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر از جو دوسر نیز استفاده می کنید آن را همراه با آرد جو دوسر به مخلوط تهیه شده اضافه و هم بزنید. (می توانید آرد بیشتری اضافه کنید تا ترکیبی نرم به دست آید).

خمیر آماده شده را روی سطح آغشته به آرد پهن کنید. بعد از این که خمیر به خوبی با آرد آغشته شد، در یک ظرف با سطح چرب قرار دهید تا از چسبندگی جلوگیری شود. سپس سطح آن را به مدت حدود ۱ ساعت بپوشانید تا خمیر به اصطلاح برسد و حجم بگیرد. سپس به قطعات کوچک تر تقسیم کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید. به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه بپزید سپس نان را از فر خارج کنید تا خنک شود. نان سبوس جو دوسر شما آماده است!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *