اسرار تغذیه لیونل مسی

مطلب را به اشتراک بگذارید

 اسرار تغذیه لیونل مسی:

 پس از آنکه آرژانتین فینال جام جهانی ۲۰۱۴ را در برابر آلمان از دست داد، به خاطر این شکست، لیونل مسی را سرزنش کردند. بسیاری دلیل این سرزنش را افزایش وزن و افت فرم بدنی مسی اعلام کردند. در حقیقت، Poser ایتالیایی که متخصص کینزیولوژی (مطالعه حرکات بدن) و تغذیه است می گوید: دلیل بهبود بازی مسی بعد از آن شکست، یک رژیم غذایی سالم تر است که دارای پنج عنصر اصلی می باشد که او این پنج عنصر را “سوخت فوق العاده” در تغذیه نامیده است:

با این حال، Poser می گوید کلید اصلی این است اطمینان حاصل شود که این مواد عاری از آفت کش ها، علف کش ها و سموم و… باشد، زیرا به بدن آسیب جدی وارد می کنند. به گفته Poser یکی از مواد غذایی که باید به شدت از مصرف آن اجتناب شود شکر است. این بدترین ماده برای عضلات به حساب می آید. بهتر است ورزشکاران از مصرف شکر دوری کنند.

مسی همچنین رژیم غذایی Poser را به تیم ها و بازیکنان ملی آرژانتین مانند Sergio Agüero و Gonzalo Higuain توصیه می کند. هر دو این بازیکنان نیز از بازیکنان قوی هستند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *