طرز تهیه صبحانه جو دو سر با وانیل و گیلاس

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه صبحانه جو دوسر با وانیل و گیلاس

 مواد لازم :

  • شیر یا شیر سویا…………………………۱ لیوان
  • آب…………………………………………سه چهارم لیوان
  • جو دوسر مخصوص صبحانه………………۱٫۵ لیوان
  • گیلاس خشک شده………………………یک چهارم لیوان
  • شکر قهوه ای……………………………..۲ قاشق چایخوری
  • نمک دریا……………………………………….یک هشتم لیوان
  • وانیا وانیل…………………………………نصف قاشق چایخوری
  • عصاره بادام……………………………….۲ قطره
  • گرانول بادام (برای چاشنی)……………..به مقدار لازم

طرز تهیه :

شیر یا شیر سویا را با آب، جو دوسر، گیلاس، شکر قهوه ای و نمک دریا با یکدیگر مخلوط کرده و در یک تابه متوسط بریزید و آنرا هم بزنید و بگذارید جوش بیاید، وانیل ارگانیک را به آن اضافه کرده و بگذارید یک دقیقه بپزد و سپس در دو بشقاب جدا تقسیم کنید.

در هر بشقاب مقداری گرانول بادام ریخته و روی هر کدام مقداری شیر یا شیر سویا بریزید.

توجه داشته باشید در صورتی که از جو دو سر درشت استفاده می کنید باید ۵ دقیقه بیشتر بپزد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *