سالاد میگو تند با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد میگو تند با کینوا :

 

 

مواد لازم :

آبلیمو …………………………. یک چهارم پیمانه

روغن زیتون ………………. ۱۰ قاشق چایخوری

پودر فلفل تند ……………. ۲ قاشق چایخوری

زیره ……………………………. ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ………………… یک چهارم قاشق چایخوری

سس فلفل تند ………… یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سبز ……………….. یک هشتم قاشق چایخوری

سیر خرد شده …………….. ۴ حبه

میگو …………………………… ۲۴ عدد

کینوا………….. سه چهارم فنجان

آب ………………… ۱ فنجان

پیاز خرد شده …………….. یک دوم پیمانه

نمک دریا …………………………… یک دوم قاشق چایخوری

عسل ………………………… یک دوم قاشق چایخوری

گوجه نگینی ……………. ۱ فنجان

نخود پخته شده ………… یک دوم پیمانه

آووکادو خرد شده …….. یک دوم پیمانه

پنیر فتا …………………….. ۲ قاشق غذاخوری

گشنیز خردشده ……….. یک چهارم پیمانه

 طرز تهیه :

۲ قاشق غذاخوری آبلیمو، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، پودر فلفل، یک دوم قاشق چایخوری زیره، فلفل سیاه، سس تند، فلفل سبز، ۲ حبه سیر را با میگوها مخلوط کنید و داخل یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید. روی حرارت ملایم یک قاشق چایخوری روغن زیتون اضافه کنید و کینوا و آب را داخل آن قرار دهید. سپس ۲ حبه سیر را به کینوا اضافه کنید، به مدت ۱۳ دقیقه مواد را مخلوط کنید تا کاملا آب جذب کینوا شود. آبلیمو، روغن زیتون، زیره، نمک دریا و عسل را به کینوا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس گوجه فرنگی، نخود، آووکادو و پنیر را اضافه کنید و بخوبی هم بزنید. میگوها را داخل ماهیتابه به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید.در آخر بعد از آماده شدن با گشنیز تزئین کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *