سالاد لوبیا و سرکه با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد لوبیا و سرکه با کینوا :

 

 

مواد لازم  :

پوست پرتغال رنده شده ………………………. ۱ قاشق چایخوری

شکلات …………………………………… سه چهارم قاشق چایخوری

زیره …………………………………………….. یک دوم قاشق چایخوری

دارچین ………………………………………. یک دوم قاشق چایخوری

آب پرتغال ………………………………………….. ۲ قاشق غذاخوری

سرکه قرمز ………………………………………… ۱ و یک دوم قاشق غذاخوری

روغن زیتون ……………………………………… ۲ قاشق غذاخوری

کینوا پخته شده ………………………………. ۳ فنجان

گشنیز خرد شده ……………………………. یک چهارم فنجان

نمک دریا ……………………………………………… یک دوم قاشق چایخوری

پیاز نگینی خردشده …………………… ۲ عدد

فلفل هالاپینو ……………………………… ۱ عدد

لوبیا قرمز پخته شده …………………………………… ۱ فنجان

اسفناج ……………………………………… ۴ فنجان

تخم کدو حلوایی ………………………………….. یک دوم فنجان

طرز تهیه :

تمامی مواد ذکر شده در مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کنید و سالاد را سرو نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *