نکاتی در مورد کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

نکاتی در مورد کینوا

۱- خوشمزه است:

اگر شما جز آن افرادی هستید که طعم خوراکی برای شما اهمیت بیشتری دارد تا خواص آن پس با این نوع غله مشکلی نخواهید داشت.

۲- اسم بامزه ای دارد:

Quinoa که معمولا به این صورت تلفظ می شود. Keen-wah

۳- دارای پروتئین بالا:

نکته مثبتی برای افراد گیاه خوار. دارای مقدار قابل توجهی از آهن و فیبر نیز می باشد.

۴- گلوتن ندارد:

برای افرادی که بدن آن ها با گلوتن ناسازگاری دارد بسیار مناسب است.

کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی

کینوا سه رنگ ارگانیک

۵- رنگ های گوناگونی دارد:

شناخته ترین آن رنگ سفید می باشد. ولی در رنگ های قرمز و سیاه نیز موجود می باشد.

۶- کینوا یک نوع دانه است از خانواده اسفناج.

۷- ساختار جالبی دارد:

کمی مانند جو است در حالی که کمی هم نرمی در خود دارد.

۸- در حالت پخته شده بهتر است:

در اولین تجربه خود از کینوا می توانید آن را در آب جوش بریزید و سپس چاشنی های مورد علاقه خود را به آن اضافه کنید و همراه با سالاد میل کنید.

۹- برای ایرانیان عزیز برنج غذای اصلی بوده لذا کینوا را می توانید همانند برنج دم کرده و با انواع خورش نوش جان کنید و اگر می خواهید از خواص خارق العاده آن بهره ببرید، با برنج به صورت نصف به نصف ترکیب کرده و دم کنید.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *