نکاتی در مورد کینوا
۱- خوشمزه است:
اگر شما جز آن افرادی هستید که طعم خوراکی برای شما اهمیت بیشتری دارد تا خواص آن پس با این نوع غله مشکلی نخواهید داشت.
۲- اسم بامزه ای دارد:
Quinoa که معمولا به این صورت تلفظ می شود. Keen-wah
۳- دارای پروتئین بالا:
نکته مثبتی برای افراد گیاه خوار. دارای مقدار قابل توجهی از آهن و فیبر نیز می باشد.
۴- گلوتن ندارد:
برای افرادی که بدن آن ها با گلوتن ناسازگاری دارد بسیار مناسب است.
کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی
۵- رنگ های گوناگونی دارد:
شناخته ترین آن رنگ سفید می باشد. ولی در رنگ های قرمز و سیاه نیز موجود می باشد.
۶- کینوا یک نوع دانه است از خانواده اسفناج.
۷- ساختار جالبی دارد:
کمی مانند جو است در حالی که کمی هم نرمی در خود دارد.
۸- در حالت پخته شده بهتر است:
در اولین تجربه خود از کینوا می توانید آن را در آب جوش بریزید و سپس چاشنی های مورد علاقه خود را به آن اضافه کنید و همراه با سالاد میل کنید.
۹- برای ایرانیان عزیز برنج غذای اصلی بوده لذا کینوا را می توانید همانند برنج دم کرده و با انواع خورش نوش جان کنید و اگر می خواهید از خواص خارق العاده آن بهره ببرید، با برنج به صورت نصف به نصف ترکیب کرده و دم کنید.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.