سالاد چغندر با کینوا :
مواد لازم برای سس:
پیاز خرد شده ………………….. یک چهارم فنجان
پوست پرتغال خونی رنده شده …………….. ۲ قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده ……………………………. ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ………………………………….. ۲ قاشق چایخوری
نمک دریا …………………………………….. یک چهارم قاشق چایخوری
زیره ……………………………………………………. یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز …………………………………………. یک چهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون …………………………………….. ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم سالاد :
کینوا ……………………….. ۱ فنجان
آب ………………………….. ۱ و سه چهارم فنجان
نمک دریا …………………….. یک دوم قاشق چایخوری
پرتغال خونی خرد شده ………….. ۱ فنجان
آووکادو خرد شده …………………. ۱ فنجان
کامکوات خرد شده ………………. ۶ عدد
چغندر پخته شده ……………….. ۲ عدد
طرز تهیه :
آب و کینوا را روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا آب کاملا جذب کینوا شود. تمامی مواد ذکر شده در مواد لازم را با کینوا مخلوط کنید.