سالاد چغندر با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد چغندر با کینوا :

 

 

مواد لازم برای سس:

پیاز خرد شده ………………….. یک چهارم فنجان

پوست پرتغال خونی رنده شده ……………..  ۲ قاشق چایخوری

پوست لیمو رنده شده ……………………………. ۱ قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده ………………………………….. ۲ قاشق چایخوری

نمک دریا …………………………………….. یک چهارم قاشق چایخوری

زیره ……………………………………………………. یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل قرمز …………………………………………. یک چهارم قاشق چایخوری

روغن زیتون …………………………………….. ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم سالاد :

کینوا ……………………….. ۱ فنجان

آب ………………………….. ۱ و سه چهارم فنجان

نمک دریا …………………….. یک دوم قاشق چایخوری

پرتغال خونی خرد شده ………….. ۱ فنجان

آووکادو خرد شده …………………. ۱ فنجان

کامکوات خرد شده ………………. ۶ عدد

چغندر پخته شده ……………….. ۲ عدد

طرز تهیه :

آب و کینوا را روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا آب کاملا جذب کینوا شود. تمامی مواد ذکر شده در مواد لازم را با کینوا مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *