صبحانه ای لذیذ با کینوا پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

موارد مصرف کینوا پرک :

کینوا پرک از دانه های کینوا فشرده شده، بدست می آید.یکی از بهترین مزایای پرک کینوا، پخت سریع آن است.می توانید کینوا پرک را برای تهیه انواع صبحانه فوری،شیرینی جات،فرنی،پنکیک،مافین و کلوچه استفاده کنید.کینوا پرک سرشار از پروتئین بوده و برای بدن سودمند است. کینوا پرک را می توانید هم به صورت خام و یا پخته شده استفاده کنید.

صبحانه ای لذیذ با کینوا پرک داشته باشید!

 

 

مواد لازم :

جو دوسر پرک … نصف پیمانه

کینوا پرک …. نصف پیمانه

عسل …. ۲ قاشق غذاخوری

آب … ۲ لیوان

دارچین … ۱ قاشق چای خوری

جوز هندی … یک چهارم قاشق چای خوری(به دلخواه)     

پودر زنجبیل … یک چهارم قاشق چای خوری (به دلخواه)

وانیل … نصف قاشق چای خوری

گردو …. به میزان دلخواه (جهت تزئین)

طرز تهیه :

کینوا پرک را با پرک جو دوسر مخلوط کرده در ظرفی بریزید و آب و عسل و بقیه مواد را اضافه کرده به خوبی مخلوط کنید و از صبحانه پروتئینی خود لذت ببرید! این صبحانه لذیذ برای دو الی سه نفر است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *