بهترین غذاها برای مبارزه با سرطان در دارندگان گروه خون A

مطلب را به اشتراک بگذارید

رابطه بسیار نزدیکی بین سرطان و مشکلات افراد دارنده گروه خون A وجود دارد. یک تحقیق بسیار بزرگ انجام شده نشان داده است که افراد دارنده گروه خون A بیشترین ریسک ابتلا به سرطان را دارند. این مخصوصاً در مورد سرطان های گوارشی و سرطان های هورمونی مانند سرطان سینه، پروستات، روده بزرگ و معده صدق می کند. عوامل بسیاری در رابطه با گروه خون باعث می شود تا ریسک ابتلا به سرطان در افراد دارنده گروه خون A بالا رود با تمرکز بیشتر در کنترل این عوامل میتوان این ریسک را پایین آورد.

دارندگان گروه خون A میزان بالایی از هورمون استرس کورتیزول را دارند. این به معنای آن است که میزان کورتیزول بدن شما همیشه بالاست، حتی اگر شما دچار استرس نیستید. تحقیقات بسیاری نشان داده است که استرس بلند مدت می تواند باعث بروز سرطان شود و این مساله رابطه مستقیم با میزان بالای کورتیزول در بدن این افراد دارد. 

پیروی از رژیم غذایی و روش زندگی مناسب گروه خون می تواند مانع از بروز سرطان در دارندگان گروه خون A شود. مواد غذایی زیر بهترین غذاها برای مبارزه با سرطان در دارندگان گروه خون A هستند که از کتاب مبارزه با سرطان با علم گروه خونی انتخاب شده اند. 

غذا

عملکرد

سویا و فرآورده های آن

از بین برنده لکتین های مضر و سلولهای سرطانی.

ماهی روغنی آب های سرد

منبع غنی اسید چرب امگا ۳

حلزون

حاوی لکتینهایی است که سلولهای سرطانی را شناسایی و از بین میبرد.

روغن بزرک

اسید آلفا لینولنیک موجود در برزک از پیشرفت و تولید مثل سلولهای سرطان سینه جلوگیری می کند.

بادام زمینی

لکتینهای موجود در بادام زمینی رشد سلو لهای سرطانی را متوقف می کنند.

گردو

سم زدا

باقالا

از پخش سرطان در بدن جلوگیری میکند.

قارچ گرد سفید معمولی

از پخش سرطان در بدن جلوگیری میکند.

پیاز

از تولید پلی آمین ها جلوگیری میکند.

بروکلی

از بدن در مقابل پلی آمین ها حفاظت میکند.

سیر

ازتولید پلی آمینها جلوگیری میکند.

گریپ فروت تو سرخ

منبع غنی آنتی اکسیدان لیکوپن

هندوانه

منبع غنی آنتی اکسیدان لیکوپن

جک فروت

حاوی لکتینهای ضد آنتی ژن T

زغال اخته

سم زدا

گیلاس

سم زدا

شوید

از تولید پلی آمین ها جلوگیری میکند.

ترخون

از تولید پلی آمین ها جلوگیری میکند.

زردچوبه

از تولید پلی آمین ها جلوگیری میکند.

چای سبز

حاوی آنتی اکسیدانهای مفید، تأثیر سایر آنتی اکسیدان ها را بالا می برد، رشد تومور را متوقف میکند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *