آیا زردچوبه باعث جلوگیری از سرطان می شود؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

آیا زردچوبه باعث جلوگیری از سرطان می شود؟

تعدادی از مطالعات آزمایشگاهی بر روی سلول های سرطانی نشان داده است که زردچوبه ضد سرطان می باشد. زردچوبه قادر به کشتن سلول های سرطانی و جلوگیری از سلول های در حال رشد می باشد.

زردچوبه برای جلوگیری از سرطان پستان، سرطان روده، سرطان معده و سرطان پوست بسیار موثر می باشد.

این ادویه در دستگاه گوارش باقی می ماند و توسط سلول های روده جذب می شود و وارد خون می شود. زردچوبه کمک می کند سیستم ایمنی بالا برود و با سلول های سرطانی مبارزه کند.

-زردچوبه آنزیم COX-2  را که باعث افزایش التهاب مزمن در بدن می شود را نابود می کند.

– تومور سرطانی نیاز به یک منبع خون دارد که رشد کند. زردچوبه باعث مهار اپیتلیال عروقی می شود که یک منبع برای رشد تومور می باشد.

– زردچوبه باعث مهار آنزیم متازتاز می شود.

-تحقیقات نشان داده است زردچوبه باعث کشته شدن سلول های سرطانی لنفوم B می شود.

زردچوبه مانع رشد مجدد سلول های سرطانی می شود وباعث مهار باکتری های موجود در معده و روده می شود.

– زردچوبه حاوی آنتی اکسیدان قوی می باشد و می تواند تولید آنتی اکسیدان گلوتاتیون که برای سلامت سلول و عملکرد سیستم ایمنی بدن حیاتی می باشد را افزایش دهد.

زردچوبه ارگانیک ۲۰۰ گرمی 

در کشورهایی که میزان مصرف زردچوبه بالا می باشد آمار مبتلایان به سرطان بسیار پایین است. زردچوبه ثابت کرده است که از بسیاری از داروهای ضد التهابی مفید تر می باشد.

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *