سالاد کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد کینوا :
مواد لازم : (تعداد ۴ نفر) (زمان ۴۰ دقیقه)
۱ عدد کدو حلوایی کوچک قاچ شده و له شده
۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده
۱ حبه سیر قاچ شده
۱ قاشق غذا خوری زنجبیل قاچ شده
۱ قاشق چای خوری چاشنی
۲۰۰ گرم کینوا
۵ عدد آلو سیاه خرد شده
آب ۱ عدد لیمو
۶۰۰ میلی لیتر روغن گیاهی
دانه های ۱ عدد انار
کمی برگ نعناع تازه
دستورالعمل :
فِر را با درجه حرارت ۲۰۰/۱۸۰ سانتی گراد گرم کنید. کدو حلوایی له شده را در ظرف مخصوص فِر بریزید، چاشنی و یک قاشق غذا خوری از روغن زیتون را روی آن بریزید و در فِر قرار دهید. به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه در فِر بماند تا خوب نرم شود. در این میان روغن باقیمانده را در ماهی تابه بریزید و روی شعله قرار دهید. پیاز، سیر، زنجبیل و چاشنی را درون تابه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید. سپس کینوا را اضافه کنید و دقایقی دیگر روی شعله نگهدارید. بعد آلو سیاه و آب لیمو را اضافه کنید و مخلوط را بجوشانید سپس درب قابلمه را به مدت ۲۵ دقیقه ببندید.
وقتی تمامی مواد نرم شدند، کدو حلوایی را کمی هم بزنید و در قابلمه بریزید سپس مخلوط را در ظروف پذیرایی قرار دهید و دانه های انار و برگ نعناع را روی مخلوط خود بپاشید و سرو کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *