خورش هندی ساده

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎

 

عدس قرمز ……………………….. ‏۱ پیمانه
ادویه کاری ………………………..‏ ۱ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب ……………………..‏ ¼ پیمانه
ماهی سالمون ……………………. ‏۶ تکه
پرک فلفل چیلی ‏………………….‏ ۱ قاشق چای‌خوری
سیر ………………………………. ‏۲ حبه
پیاز …………………………………‏ ۱ عدد
خمیر کاری قرمز …………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون …………………………. ‏۲ قاشق غذاخوری
دانه زیره سبز ……………………….‏ ½ قاشق ‏چای‌خوری
زردچوبه ……………………………..‏ ½ قاشق ‏چای‌خوری
دانه خردل …………………………..‏ ¼ قاشق ‏چای‌خوری
نان هندی و چاتنی ‏انبه برای سرو

 

طرز تهیه ‏‎:‎

 

‎ماست و خمیر کاری‎ ‎را در کاسه‌ای با هم مخلوط نمایید. ماهی‌ها را به آنها اضافه و در مخلوط ماست بغلتانید تا با ‏آن پوشیده شوند. ‏روی کاسه را پوشانده و تا زمانی که می‌خواهید سرخ کنید در یخچال قرار دهید‎.‎
‎عدس قرمز، زردچوبه و ۲ پیمانه آب را در یک ظرف بریزید آن را به جوش بیاورید و بعد شعله را کم کنید. هر ‏چند وقت یک‌بار ‏آن را هم بزنید تا زمانی‌که عدس‌ بپزد و آب آن تمام شود. سپس ظرف را از روی شعله بردارید‎.‎
‎‎ ۱‎قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه روی حرارت متوسط گرم کنید. پیازهای خلال شده را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه ‏در آن تفت دهید ‏تا نرم شوند. سپس فلفل چیلی، ادویه کاری، ادویه‌ها، سیر رنده‌شده و ½ قاشق چای‌خوری نمک را ‏به آن اضافه کنید و به مدت ۱ ‏دقیقه با آنها تفت دهید. سپس این مخلوط را با عدس‌ ترکیب کنید‎.‎
‎‎ ۱‎قاشق غذاخوری باقیمانده از روغن را در تابه بریزید و هر سمت ماهی‌ها را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه در آن تفت ‏دهید‎.‎

‎ماهی ها را در بشقابهای سرو قرار داده و مخلوط عدس، یک تکه نان و کمی چاشنی انبه کنار آن قرار دهید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند، بطور مثال: مصرف ماست برای دارندگان گروه خونی O مضر، برای گروه خونی A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *