خوراک سیب زمینی و هویج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
سیب زمینی پوست کنده خرد شده ………………….. ‏۳۰۰ گرم
هویج پوست کنده خرد شده …………………………..‏ ۳۰۰ گرم
شوید تازه ساتوری شده ………………………………. ‏۱ شاخه
روغن زیتون ……………………………………………… ‏۲ قاشق غذاخوری
زیره سبز ………………………………………………..‏ ۱ قاشق چایخوری
انقوزه ……………………………………………………. خیلی کم
زنجبیل تازه پوست کنده ‏ریزخردشده …………………..‏ ۱ قطعه ۱ سانتیمتری
فلفل سبز تند ریز خرد شده …………………………….‏۱ عدد
پودر گشنیز ………………………………………………‏ ½ ۱ قاشق ‏چایخوری
زرد چوبه …………………………………………………‏ ½ قاشق چایخوری
پودر چیلی ……………………………………………….‏¼ قاشق چایخوری
نمک ……………………………………………………..‏ ½ ۱ قاشق ‏چایخوری
آب لیمو ترش تازه ……………………………………….. ‏½ قاشق چایخوری
طرز تهیه :‏
روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. زیره و انقوزه را داخل آن ‏می ریزیم و ‏می گذاریم تا جز جز کند. سپس زنجبیل را اضافه کرده و آن را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سرخ می ‏کنیم‎.‎
‎تمامی ادویه های تند را داخل تابه می ریزیم و یکی دو دقیقه تفت می دهیم‎. ‎سپس سیب زمینی و هویج را اضافه ‏کرده و آنها را ‏تفت می دهیم تا سبزیجات کاملاً با ادویه ها پوشیده شوند. سپس حرارت را ملایم می کنیم‎.‎

‎‎ ½‎پیمانه آب داغ و شوید را داخل تابه ریخته و در آن را می گذاریم تا سبزیجات کاملاً پخته و نرم شوند. پس از ‏اینکه هویج و ‏سیب زمینی کاملاً پخت و نرم شد، آب لیمو ترش تازه را داخل آن ریخته و سپس آن را داخل ظرف مناسب سرو ‏می ریزیم و می توانیم روی ‏آن را با مقداری ماست تزئین نماییم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف سیب زمینی برای دارندگان گروه خونی O و A مضر، و برای گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *