مواد لازم :
سیب زمینی پوست کنده خرد شده ………………….. ۳۰۰ گرم
هویج پوست کنده خرد شده ………………………….. ۳۰۰ گرم
شوید تازه ساتوری شده ………………………………. ۱ شاخه
روغن زیتون ……………………………………………… ۲ قاشق غذاخوری
زیره سبز ……………………………………………….. ۱ قاشق چایخوری
انقوزه ……………………………………………………. خیلی کم
زنجبیل تازه پوست کنده ریزخردشده ………………….. ۱ قطعه ۱ سانتیمتری
فلفل سبز تند ریز خرد شده …………………………….۱ عدد
پودر گشنیز ……………………………………………… ½ ۱ قاشق چایخوری
زرد چوبه ………………………………………………… ½ قاشق چایخوری
پودر چیلی ……………………………………………….¼ قاشق چایخوری
نمک …………………………………………………….. ½ ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه ……………………………………….. ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. زیره و انقوزه را داخل آن می ریزیم و می گذاریم تا جز جز کند. سپس زنجبیل را اضافه کرده و آن را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سرخ می کنیم.
تمامی ادویه های تند را داخل تابه می ریزیم و یکی دو دقیقه تفت می دهیم. سپس سیب زمینی و هویج را اضافه کرده و آنها را تفت می دهیم تا سبزیجات کاملاً با ادویه ها پوشیده شوند. سپس حرارت را ملایم می کنیم.
½پیمانه آب داغ و شوید را داخل تابه ریخته و در آن را می گذاریم تا سبزیجات کاملاً پخته و نرم شوند. پس از اینکه هویج و سیب زمینی کاملاً پخت و نرم شد، آب لیمو ترش تازه را داخل آن ریخته و سپس آن را داخل ظرف مناسب سرو می ریزیم و می توانیم روی آن را با مقداری ماست تزئین نماییم.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف سیب زمینی برای دارندگان گروه خونی O و A مضر، و برای گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.