سالاد میگو تند با کینوا :
مواد لازم :
آبلیمو …………………………. یک چهارم پیمانه
روغن زیتون ………………. ۱۰ قاشق چایخوری
پودر فلفل تند ……………. ۲ قاشق چایخوری
زیره ……………………………. ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ………………… یک چهارم قاشق چایخوری
سس فلفل تند ………… یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سبز ……………….. یک هشتم قاشق چایخوری
سیر خرد شده …………….. ۴ حبه
میگو …………………………… ۲۴ عدد
کینوا………….. سه چهارم فنجان
آب ………………… ۱ فنجان
پیاز خرد شده …………….. یک دوم پیمانه
نمک دریا …………………………… یک دوم قاشق چایخوری
عسل ………………………… یک دوم قاشق چایخوری
گوجه نگینی ……………. ۱ فنجان
نخود پخته شده ………… یک دوم پیمانه
آووکادو خرد شده …….. یک دوم پیمانه
پنیر فتا …………………….. ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خردشده ……….. یک چهارم پیمانه
طرز تهیه :
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، پودر فلفل، یک دوم قاشق چایخوری زیره، فلفل سیاه، سس تند، فلفل سبز، ۲ حبه سیر را با میگوها مخلوط کنید و داخل یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید. روی حرارت ملایم یک قاشق چایخوری روغن زیتون اضافه کنید و کینوا و آب را داخل آن قرار دهید. سپس ۲ حبه سیر را به کینوا اضافه کنید، به مدت ۱۳ دقیقه مواد را مخلوط کنید تا کاملا آب جذب کینوا شود. آبلیمو، روغن زیتون، زیره، نمک دریا و عسل را به کینوا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس گوجه فرنگی، نخود، آووکادو و پنیر را اضافه کنید و بخوبی هم بزنید. میگوها را داخل ماهیتابه به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید.در آخر بعد از آماده شدن با گشنیز تزئین کنید.