املت قارچ و اسفناج

مطلب را به اشتراک بگذارید

املت قارچ و اسفناج

مواد لازم :

  • تخم مرغ………………………………. ۲ عدد
  • پنیر جدار رنده شده………………….. ۱ قاشق چای خوری
  • پنیر پارمزان……………………………. ۱ قاشق چای خوری
  • قارچ خرد شده………………………… ½ فنجان
  • پیاز خرد شده………………………….. ۱ عدد کوچک
  • فلفل قرمز شیرین……………………… ¼ فنجان
  • اسفناج خرد شده…………………….. ½ فنجان
  • روغن زیتون……………………………… به میزان لازم
  • نمک دریا و فلفل……………………………. به میزان لازم
  • پودر سیر………………………………… به میزان لازم

طرز تهیه  :

تخم مرغ، پنیر چدار، پنیر پارمزان، نمک دریا، فلفل، پودر سیر و فلفل قرمز شیرین را درون ظرفی ریخته و خوب هم بزنید.

درون تابه ای روغن زیتون را بریزید  و بگذارید کمی داغ شود. سپس پیاز ، قارچ و اسفناج را کمی تفت دهید. مخلوط تخم مرغ را درون تابه بریزید. پس از ۳-۴ دقیقه امل شما آماده است.

مواد غذایی را بر اساس گروه خون خود می توانید تغییر دهید. به عنوان مثال مصرف قارچ برای گروه خونی O مضر می باشد. دارندگان این گروه خونی می توانند از گوجه فرنگی استفاده نمایند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *