املت قارچ و اسفناج

مطلب را به اشتراک بگذارید

املت قارچ و اسفناج

مواد لازم :

  • تخم مرغ………………………………. ۲ عدد
  • پنیر جدار رنده شده………………….. ۱ قاشق چای خوری
  • پنیر پارمزان……………………………. ۱ قاشق چای خوری
  • قارچ خرد شده………………………… ½ فنجان
  • پیاز خرد شده………………………….. ۱ عدد کوچک
  • فلفل قرمز شیرین……………………… ¼ فنجان
  • اسفناج خرد شده…………………….. ½ فنجان
  • روغن زیتون……………………………… به میزان لازم
  • نمک دریا و فلفل……………………………. به میزان لازم
  • پودر سیر………………………………… به میزان لازم

طرز تهیه  :

تخم مرغ، پنیر چدار، پنیر پارمزان، نمک دریا، فلفل، پودر سیر و فلفل قرمز شیرین را درون ظرفی ریخته و خوب هم بزنید.

درون تابه ای روغن زیتون را بریزید  و بگذارید کمی داغ شود. سپس پیاز ، قارچ و اسفناج را کمی تفت دهید. مخلوط تخم مرغ را درون تابه بریزید. پس از ۳-۴ دقیقه امل شما آماده است.

مواد غذایی را بر اساس گروه خون خود می توانید تغییر دهید. به عنوان مثال مصرف قارچ برای گروه خونی O مضر می باشد. دارندگان این گروه خونی می توانند از گوجه فرنگی استفاده نمایند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *