پنکیک جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

پنکیک جو دوسر

مواد لازم :

  • جو دوسر مخصوص صبحانه…………………….. ½ فنجان
  • دارچین……………………………………………… ۱ قاشق چای خوری
  • عسل……………………………………………….. ۱ قاشق غذاخوری
  • موز…………………………………………………… ۱ عدد
  • شیر کم چرب……………………………………….. به میزان لازم

طرز تهیه :

جو دوسر را با کمی آب مخلوط نموده و به مدت ۱ دقیقه درون مایکروویو قرار دهید. پس از آن ، شیر را به مواد اضافه نمایید ( میزان شیر بستگی به سلیقه شما دارد که بخواهید صبحانه رقیق باشد یا غلیظ ). سپس موز، دارچین و عسل را مخلوط نموده و میل نمایید.

موز برای دارندگان گروه خونی A مضر می باشد.دارندگان این گروه خونی می توانند از گریپ فروت یا میوه مناسب گروه خون خود به جای موز، استفاده نمایند.

دارندگان گروه های خونی A و O می توانند به جای شیر که برای گروه خونیشان مضر است، از شیر سویا استفاده نمایند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *