ماهی سالمون تندوری

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
فیله ماهی سالمون ………………………….‏ ۴۰۰ گرم
نان پیتای ساده ………………………………‏ ۲ عدد
فلفل قرمز تند تازه ……………………………‏ ۱ عدد
خیار …………………………………………..‏ ۱ عدد
لیمو ترش تازه ………………………………..‏ ۱ عدد
ماست ………………………………………..‏ ۴ قاشق غذاخوری
چاشنی تندوری ………………………………‏ ۱ قاشق غذاخوری
نمک ………………………………………….. به میزان لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب ‏شده ……………….. به میزان لازم
برگ گشنیز تازه ……………………………… به مقدار دلخواه
طرز تهیه ‏‎:‎
‎فلفل چیلی‎ها را از درازا نصف و دانه‎هایشان را خالی نمایید. سپس آن‎ها را ریز خرد کنید‎.‎
‎‎خیار را پوست بگیرید و ریز خرد کنید‎.‎
‎‎لیموترش تازه را نصف کنید و آب نیمی از آن را با خیارهای خرد شده، ماست، نمک، فلفل و نیمی از فلفل چیلی‎های ‏خرد شده ‏مخلوط نمایید‎.‎
‎فیله ماهی سالمون را با پوست و بدون استخوان آماده کنید. فیله های سالمون را به‌صورت نواری با قطر و عرض ‏‏۱٫۵ سانتی متر ‏برش بزنید‎.‎
‎برگ‎های ۵ ساقه گشنیز را جدا کرده و کناری قرار دهید. چاشنی تندوری را در کاسه ای بریزید و به کمک یک ‏قلموی آشپزی و ‏یا پشت یک قاشق تمام فیله‎ها را به آن آغشته کنید‎.‎

‎یک تابه را روی شعله متوسط گرم کنید و روغن زیتون را به آن اضافه نمایید‎. ‎هر سمت سالمون‎ها را به اندازه‌ای ‏سرخ کنید که ‏طلایی و برشته شود‎.نان‎های پیتا را گرم کنید و در ۲ بشقاب سرو قرار دهید و روی آن‎ها از مخلوط ماست و خیار بریزید‎.‎‎ سپس در هر بشقاب نیمی از فیله‎های سالمون قرار دهید و در آخر روی آن‎ها را با برگ‎های گشنیز، خیار و فلفل ‏چیلی خرد شده ‏تزیین نمایید و روی آن‎ها آب نیمی دیگر از لیموترش را بریزید. نوشیدنی مناسب برای سرو این ‏غذا ماء الشعیر است.

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف ماهی سالمون برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *