مرغ دارچینی هندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
مرغ ……………………………. ‏۱ عدد
نمک و فلفل سیاه …………….. به میزان لازم
دارچین ………………………… ‏¼  قاشق ‏چایخوری
سس راییتا
    ‏ ‏
طرز تهیه ‏‎:‎

‎مرغ را به هشت بخش برش می دهیم. منقل را روشن می کنیم. مرغ ها را با پوست ‏روی ظرف مناسب منقل می گذاریم و آنها را ‏با نمک و فلفل مزه دار می کنیم و کمی ‏دارچین روی آنها می ریزیم. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه روی منقل بریان می کنیم. سپس ‏‏آنها را می چرخانیم و طرف دیگر را نیز به مدت ۱۵ دقیقه بریان می کنیم تا پوست آن ‏کاملاً برشته و قهوه ای شود. سپس آن را با ‏سس راییتا سرو می کنیم.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *