کیک فنجانی موز و سیب با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک فنجانی موز و سیب با کینوا:

 

مواد لازم :

کینوا ……………………. ۱فنجان

سیب …………………… ۱عدد

سس سیب ……….. یک دوم فنجان

موز له شده …………… ۳عدد

جو دو سر صبحانه ……………………….. ۲ و نیم  فنجان

شیر ……………………… یک دوم فنجان

عسل …………………… یک چهارم فنجان

وانیل …………………….. ۱قاشق چایخوری

دارچین ………………… ۱قاشق چایخوری

موز………………………… ۱عدد جهت تزیین

طرز تهیه :

فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. سطح قالب کیک فنجانی را با روغن آغشته کنید.سه چهارم فنجان آب را بجوشانید و کینوا را با آب به مدت ۱۲ دقیقه بگذارید بپزد. مخلوط سس سیب، موز، عسل و وانیل را در ظرفی جداگانه آماده کنید. مخلوط کینوا، جو دو سر، دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. داخل قالبها را با مخلوط پر کنید و با تکه های سیب و موز تزیین کنید و بمدت ۲۵-۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

مقالات مرتبط

2 پاسخ

    1. با سلام و خسته نباشید. از سرکه سیب هم می توانید استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *