کیک فنجانی موز و سیب با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک فنجانی موز و سیب با کینوا:

 

مواد لازم :

کینوا ……………………. ۱فنجان

سیب …………………… ۱عدد

سس سیب ……….. یک دوم فنجان

موز له شده …………… ۳عدد

جو دو سر صبحانه ……………………….. ۲ و نیم  فنجان

شیر ……………………… یک دوم فنجان

عسل …………………… یک چهارم فنجان

وانیل …………………….. ۱قاشق چایخوری

دارچین ………………… ۱قاشق چایخوری

موز………………………… ۱عدد جهت تزیین

طرز تهیه :

فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. سطح قالب کیک فنجانی را با روغن آغشته کنید.سه چهارم فنجان آب را بجوشانید و کینوا را با آب به مدت ۱۲ دقیقه بگذارید بپزد. مخلوط سس سیب، موز، عسل و وانیل را در ظرفی جداگانه آماده کنید. مخلوط کینوا، جو دو سر، دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. داخل قالبها را با مخلوط پر کنید و با تکه های سیب و موز تزیین کنید و بمدت ۲۵-۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

2 پاسخ

    1. با سلام و خسته نباشید. از سرکه سیب هم می توانید استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *