پیتزای هندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
رب گوجه فرنگی …………………………‏ ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ……………………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده ……………………….. ‏۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده ………………..‏ ½ قاشق ‏چایخوری
زردچوبه …………………………………..‏ ½ قاشق ‏چایخوری
نمک ………………………………………‏¼ قاشق ‏چایخوری
سیر ریز شده …………………………….‏ ½ حبه
نان پیتا …………………………………… ‏۲ عدد
برگ اسفناج کوچک ………………………‏ ½ پیمانه
میگوی خام پوست و رگ گرفته …………. ‏۱۰ عدد بزرگ
پیاز قرمز ریز نگینی شده ………………… ‏۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده …………………… ‏۵۰ گرم
پنیر گودای رنده شده ……………………. ‏۵۰ گرم
فلفل چیلی قرمز …………………………‏ ۱ عدد ‏
برگ گشنیز تازه …………………………. ‏½ پیمانه
طرز تهیه‎‏ ‏‎:‎
‎فر را از قبل روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید‎ .‎رب گوجه‌فرنگی، روغن زیتون، زیره، گشنیز، زردچوبه، نمک و سیر را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. مخلوط را ‏به طور ‏یکنواخت روی نان پیتا پخش کنید‎.‎
‎برگ‌های اسفناج را روی آن بچینید، سپس روی هریک از نانها ۵ میگو قرار دهید‎.‎
‎پیاز و سپس پنیرها را روی آن پخش کنید. روی آن فلفل بپاشید و در فر قرار دهید(به مدت ۱۵ دقیقه‎).

‎پیتزا را با برگ گشنیز تازه تزئیین کرده و برای سرو کردن هر یک از آن ها را دو نیم کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *