چاشنی ویندالو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم : ‏
دارچین ……………………………… ۱ قاشق ‏چایخوری
جوزهندی …………………………… ۱ قاشق ‏چایخوری
‏ پودر زنجبیل ………………………..‏ ۱ قاشق ‏چایخوری
نمک ………………………………….‏۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه …………………………..‏۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز ……………………….‏۲ قاشق چایخوری
پودر خردل تند …………………………‏۲ قاشق چایخوری
زردچوبه ……………………………….‏۱ قاشق غذاخوری
زیره ……………………………………‏۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ………………………….‏ ½ پیمانه
سرکه سفید ………………………….‏¾ پیمانه
طرز تهیه ‏‎:‎
‎همه ادویه‌ها (دارچین، پودر فلفل قرمز، پودر خردل تند، زردچوبه ، زیره ،فلفل سیاه، پودر زنجبیل، جوزهندی) و ‏نمک را در ‏یک کاسه بزرگ مخلوط کنید‎.‎
‎سرکه را روی مخلوط ادویه‌جات بریزید و آنقدر هم بزنید که یک سس یکدست به شما بدهد‎.‎
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط داغ کنید‎.‎
‎زمانیکه روغن کاملاً داغ شد، شعله را کم کنید و به یکباره تمام سس را داخل تابه بریزید. مخلوط را به مدت ۸ ‏دقیقه دائم هم ‏بزنید و مطمئن شوید که ته نگیرد و گرنه ادویه‌جات زود می‌سوزند‎.‎
‎بعد از ۸ دقیقه ادویه‌جات پخته شده و طعم آنها با هم آمیخته می‌شود و در پایان روغن روی سس جمع می‌شود. سس ‏را کنار ‏بگذارید تا سرد شود‎.‎

‎وقتی مخلوط سرد شد، آن ‌را داخل یک شیشه خالی کرده و در آن ‌را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. شیشه سس ‏را در یخچال ‏نگهداری کنید و هر وقت لازم دارید با قاشق تمیز مقداری از آن برداشته و دوباره در آن را محکم ‏ببندید. اگر شیشه را استریلیزه ‏کنید تا ۶ ماه قابل نگهداری خواهد بود‎.‎

البته تمام موتد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند، بطور مثال: مصرف دارچین برای دارندگان گروه خونی B مضر، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *