پیتزای هندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
رب گوجه فرنگی …………………………‏ ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ……………………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده ……………………….. ‏۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده ………………..‏ ½ قاشق ‏چایخوری
زردچوبه …………………………………..‏ ½ قاشق ‏چایخوری
نمک ………………………………………‏¼ قاشق ‏چایخوری
سیر ریز شده …………………………….‏ ½ حبه
نان پیتا …………………………………… ‏۲ عدد
برگ اسفناج کوچک ………………………‏ ½ پیمانه
میگوی خام پوست و رگ گرفته …………. ‏۱۰ عدد بزرگ
پیاز قرمز ریز نگینی شده ………………… ‏۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده …………………… ‏۵۰ گرم
پنیر گودای رنده شده ……………………. ‏۵۰ گرم
فلفل چیلی قرمز …………………………‏ ۱ عدد ‏
برگ گشنیز تازه …………………………. ‏½ پیمانه
طرز تهیه‎‏ ‏‎:‎
‎فر را از قبل روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید‎ .‎رب گوجه‌فرنگی، روغن زیتون، زیره، گشنیز، زردچوبه، نمک و سیر را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. مخلوط را ‏به طور ‏یکنواخت روی نان پیتا پخش کنید‎.‎
‎برگ‌های اسفناج را روی آن بچینید، سپس روی هریک از نانها ۵ میگو قرار دهید‎.‎
‎پیاز و سپس پنیرها را روی آن پخش کنید. روی آن فلفل بپاشید و در فر قرار دهید(به مدت ۱۵ دقیقه‎).

‎پیتزا را با برگ گشنیز تازه تزئیین کرده و برای سرو کردن هر یک از آن ها را دو نیم کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *