مواد لازم :
رب گوجه فرنگی ………………………… ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ………………………………. ۱ قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده ……………………….. ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده ……………….. ½ قاشق چایخوری
زردچوبه ………………………………….. ½ قاشق چایخوری
نمک ………………………………………¼ قاشق چایخوری
سیر ریز شده ……………………………. ½ حبه
نان پیتا …………………………………… ۲ عدد
برگ اسفناج کوچک ……………………… ½ پیمانه
میگوی خام پوست و رگ گرفته …………. ۱۰ عدد بزرگ
پیاز قرمز ریز نگینی شده ………………… ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده …………………… ۵۰ گرم
پنیر گودای رنده شده ……………………. ۵۰ گرم
فلفل چیلی قرمز ………………………… ۱ عدد
برگ گشنیز تازه …………………………. ½ پیمانه
طرز تهیه :
فر را از قبل روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید .رب گوجهفرنگی، روغن زیتون، زیره، گشنیز، زردچوبه، نمک و سیر را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. مخلوط را به طور یکنواخت روی نان پیتا پخش کنید.
برگهای اسفناج را روی آن بچینید، سپس روی هریک از نانها ۵ میگو قرار دهید.
پیاز و سپس پنیرها را روی آن پخش کنید. روی آن فلفل بپاشید و در فر قرار دهید(به مدت ۱۵ دقیقه).
پیتزا را با برگ گشنیز تازه تزئیین کرده و برای سرو کردن هر یک از آن ها را دو نیم کنید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند.