پوره بادنجان هندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
بادنجان ……………………………. ۲ عدد بزرگ
روغن زیتون ………………………… ‏۴ قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد‌شده …………………..‏ ۱ عدد بزرگ
گوجه‌فرنگی ریز ‏خرد‌شده ………… ‏۳ عدد
پودر گشنیز ………………………..‏ ۱ قاشق غذاخوری
پودر چیلی ……………………….. ‏¼  قاشق چایخوری
نمک ………………………………به میزان لازم
خردل……………………………..‏ ¼  قاشق چایخوری
نعنای خشک …………………….. کمی
گشنیز تازه ………………………. برای تزئین
پیازچه ……………………………. ‏۳ عدد کوچک (برای تزئین)‏
طرز تهیه :‏
‏بادنجانها را با پوست روی شعله پخش کن و یا داخل فر داغ و یا در منقل و روی زغال کاملاً کبابی می کنیم به ‏طوری که پوست ‏آنها کاملاً سیاه گردد و خود بادنجانها نرم شوند. سپس بادنجانها را کنار می گذاریم تا خنک ‏شوند. پس از خنک شدن، پوست آنها ‏را در زیر آب می گیریم و آنها را داخل یک کاسه ریخته و له می کنیم تا به ‏صورت خمیری در آید.‏
‏داخل یک تابه مناسب، روغن زیتون را می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس پیاز را داخل آن ‏می ریزیم و آن ‏را تفت می دهیم تا قهوه ای گردد. سپس گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و کمی می پزیم. پودر ‏چیلی، پودر گشنیز و نمک را ‏اضافه کرده و چند دقیقه مواد را روی حرارت مخلوط می کنیم. سپس بادنجانهای ‏کباب شده را به مواد اضافه می کنیم.‏
‏در تابه را گذاشته و حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن جمع گردد و به حالت پوره در آید.‏
‏خردل و نعناع را داخل پوره می ریزیم و کمی دیگر آن را مخلوط کرده و سپس از روی حرارت بر می داریم.‏

‏پوره را داخل ظرف مناسب می کشیم و روی آن را با شاخه های گشنیز تازه و پیازچه تزئین نموده و با نان یا ‏برنج سرو می کنیم. ‏این غذا را هم می توان به صورت سرد سرو نمود و هم به صورت گرم.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف بادنجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، برای گروه خونی A مضر، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *