فواید ویتامین D

مطلب را به اشتراک بگذارید

ویتامین D به عنوان ویتامین آفتاب نیز شناخته می شود و به وسیله بدن در پاسخ به نور خورشید تولید می شود؛ همچنین می تواند در غذا یا مکمل نیز یافت شود. داشتن ویتامین D کافی برای چندین دلیل مهم است، از جمله حفظ استخوان ها و دندان های سالم؛ همچنین می تواند بدن را در برابر طیف وسیعی از بیماری ها مانند سرطان، دیابت نوع ۱ و مولتیپل اسکلروزیس محافظت کند. 

ویتامین D در بدن چندین نقش دارد، از جمله:

  • حفظ سلامت استخوان ها و دندان ها
  • سلامت سیستم ایمنی بدن، مغز و سیستم عصبی
  • تنظیم سطح انسولین و کمک به کنترل دیابت
  • بهبود عملکرد ریه و سلامت قلب و عروق

ویتامین D و کاهش خطر ابتلا به آنفلوانزا:

کودکان با مصرف ۱۲۰۰ واحد بین المللی از ویتامین D در هر روز به مدت ۴ ماه، می توانند در طول زمستان خطر ابتلا به آنفولانزای A را بیش از ۴۰ درصد کاهش دهند.

بارداری سالم با ویتامین D:

زنان بارداری که کمبود ویتامین D دارند، در خطر ابتلا به پره اکلامپسی (نوعی اختلال در دوران بارداری) قرار دارند و نیاز به سزارین دارند. کمبود ویتامین D  با دیابت دوران بارداری و واژینوز باکتریایی (رشد باکتری های بی هوازی) در زنان باردار همراه است.

همچنین لازم به ذکر است که سطح بالای ویتامین D در طول بارداری با افزایش خطر ابتلا به آلرژی غذایی در کودک در طی ۲ سال اول زندگی همراه است.

میزان مصرف توصیه شده ویتامین D در سال ۲۰۱۰ توسط موسسه پزشکی ایالات متحده به شرح زیر می باشد:

       نوزادان تا ۱۲ ماهگی: ۱۰ میکروگرم           

         کودکان ۱ تا ۱۸ سال: ۱۵ میکروگرم            

 بزرگسالان تا سن ۷۰ سالگی: ۱۵ میکروگرم

بزرگسالان بالای ۷۰ سال: ۲۰ میکروگرم

زنان باردار یا شیرده: ۱۵ میکروگرم

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *