منوی غذایی حاوی کربوهیدرات برای بازیکنان فوتبال

مطلب را به اشتراک بگذارید

منوی غذایی حاوی کربوهیدرات برای بازیکنان فوتبال:

یکی از سوالات رایجی که معمولاً برای بازیکنان فوتبال پیش می آید این است که، “چه چیزی باید قبل از شروع یک مسابقه بخورم؟”

در این جا منوی غذایی وجود دارد که برای عملکرد بهتر بازیکنان پیشنهاد می شود. اگر قصد دارید بازی های فوتبال، تمرینات و یا حتی امتحان های مهم فوتبال را با موفقیت پشت سر بگذارید، باید مطمئن شوید که عضلات شما به طور کامل انرژی لازم را در اختیار دارند. این امر مستلزم یک نوع “بازیابی کربوهیدرات” است، مشابه آنچه که ورزشکاران استقامت قبل از رویدادهای بزرگ انجام می دهند. اکنون به منوی غذایی مناسب برای تیم های فوتبال می پردازیم:

منوی غذایی اول

صبحانه برای بازیکنان فوتبال:

ناهار برای بازیکنان فوتبال:

  • دو برش از نان غلات کامل مثل نان چاودار یا جو دو سر
  • کره بادام زمینی
  • ژله
  • ماست میوه ای

وعده قبل از شروع مسابقه برای بازیکنان فوتبال:

  • سیب
  • کراکرهای گراهام (کراکرهای ورقی نازک و ترد)

شام برای بازیکنان فوتبال:

  • سینه مرغ
  • برنج
  • کلم بروکلی

دسر برای بازیکنان فوتبال:

  • بستنی

کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی   

منوی غذایی دوم

صبحانه برای بازیکنان فوتبال:

ناهار برای بازیکنان فوتبال:

  • نان باگت
  • گوشت
  • کاهو و گوجه فرنگی
  • ماست میوه ای
  • آب انگور

وعده قبل از شروع مسابقه برای بازیکنان فوتبال:

  • کوکی با انجیر
  • شیر کم چرب

شام برای بازیکنان فوتبال:

  • اسپاگتی (ماکارونی)
  • سس گوجه فرنگی با کمی گوشت
  • نان ایتالیایی
  • سالاد

جو دو سر پرک صبحانه فوری ۲۰۰ گرمی

دسر برای بازیکنان فوتبال:

  • میوه های تازه

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *