۱۷ روش برای جذب بهتر ویتامین D

مطلب را به اشتراک بگذارید

بسیاری از افراد باور دارند که این ویتامین را از مواد غذایی می توان تامین نمود ولی طبق آخرین مطالعات انجام شده ویتامین D  لازم از نور خورشید حاصل می شود . 
ماه اکتبر و می نور خورشید قوی نیست و ویتامین D لازم به بدن نمی رسد به همین دلیل است که تست انجام شده بر روی بسیاری افراد در ماه اکتبر و می نشان می دهد که کمبود ویتامین D  دارند.
ضد آفتاب با SPF 15 نیز باعث جلوگیری از جذب ۹۳ % اشعه خورشید می شود.
هم چنین با افزایش سن بدن به مرور ویتامین D  کمتری جذب می کند. 
ویتامین D  به  افزایش سیستم ایمنی بدن، کاهش فشار خون، کاهش افسردگی و کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ و اقسام مختلف سرطان کمک می کند.  
یک رژیم غذایی مناسب به جذب بیشتر ویتامین D کمک می کند و در زیر به برخی از این مواد غذایی اشاره می کنیم:
منابع طبیعی:
انواع ماهی مجاز بر اساس گروه خون 
جگر گاو یا گوساله و گوسفند برای دارندگان گروه خون O  و B 
زرده تخم مرغ
کنسرو ماهی تن
انواع قارچ مجاز بر اساس گروه خون 
مواد غذایی مقوی: 
روغن زیتون 
شیر (کم چرب و بدون چربی) برای دارندگان گروه خون B و AB 
ماست برای هر چهار گروه خون 
شیر بادام 
آب گریپ فروت و لیمو ترش تازه مناسب همه افراد با هر چهار گروه خون 
غلات صبحانه مانند جو دو سر پرک صبحانه 
توفو یا پنیر سویا 
بلغور جو دو سر 
انواع پنیر بر اساس گروه خون 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *